Kinderfilms in Veluvine: De Fabeltjeskrant & Mees Kees

Gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes naar de film? Dat kan en mag weer! Speciaal voor de kinderen draait Veluvine op woensdag 10 juni de film ‘De Fabeltjeskrant – De Grote Dierenbos-Spelen’ (AL) en op woensdag 24 juni de film ‘Mees Kees in de Wolken’ (AL) in de Rabozaal. Geniet op een verantwoorde manier van een gezellig middagje uit. We schuiven de tribune in en plaatsen verspreid over de zaal losse fauteuils en pluche bankjes.

Veluvine zorgt voor de afstand, extra hygiënemaatregelen en een heldere routing. Op deze manier kan de bezoeker verantwoord genieten van een heerlijk middagje uit. Voorafgaand aan de film ontvangen de bezoekers per mail extra informatie over de maatregelen en veiligheidsvoorschriften.

Films

Op woensdagmiddag 10 juni om 14.00 uur draait Veluvine de film ‘De Fabeltjeskrant – De Grote Dierenbos-Spelen’ (AL). Volg de avonturen van Juffrouw Ooievaar, Meneer de Raaf en Willem de Bever tijdens hun strijd in de Grote Dierenbos-Spelen. In de spannende competitie nemen Team Zwart en Team Wit het tegen elkaar op. Team Zwart zet alles op alles om nu eens te winnen, maar zal dat hen lukken? Op woensdagmiddag 24 juni om 14.00 uur draait Veluvine de film ‘Mees Kees in de Wolken’ (AL). Mees Kees probeert angstvallig Marie Louise te ontlopen die hem een ballonvaart cadeau heeft gedaan. Hierdoor heeft hij geen tijd om de verlegen Tobias te helpen om Hasna mee te vragen naar het schoolfeest. Terwijl mevrouw Dreus in het geheim voorbereidingen treft voor het schoolfeest, lijkt voor Tobias alles mis te gaan. Kan Mees Kees op tijd zijn hoogtevrees overwinnen en Tobias redden zodat het feest door kan gaan?

Meer informatie en kaarten à € 6,- p.p. zijn te verkrijgen via de website www.veluvinenunspeet.nl.