nieuwsveluvine Nunspeet

Klapstoelkabaret brengt festivalgevoel naar ‘tuin’ Veluvine


Een middagje lachen met Thijs van de Meeberg & Kiki Schippers

Eersteklas cabarettalenten, gloednieuwe liedjes, conferences en een heus pop-up buitenpodium. Klapstoelkabaret toert deze zomer weer langs bijzondere plekken in Nederland met twee artiesten uit de Klapstoelselectie. Op zondagmiddag 15 augustus trakteren Thijs van de Meeberg en Kiki Schippers het publiek van Veluvine op 2x veertig minuten lachen.

Het idee voor een mobiel openluchtpodium is ontstaan tijdens de eerste coronagolf toen de theaters maandenlang dicht bleven. Met crowdfunding kon er via Marktplaats een kar op de kop worden getikt en werd Klapstoelcabaret een feit. Tijdens een middagje Klapstoelkabaret krijgt het publiek twee cabaretiers te zien, die hun nieuwe voorstellingen aan het ontwikkelen zijn. Met de reactie van het publiek, dat op gepaste afstand toekijkt vanaf klapstoeltjes, kunnen de artiesten hun voorstelling verder ontwikkelen.

Met Thijs van de Meeberg, volgens de Volkskrant ‘een fijne Freek de Jonge light’, en Kiki Schippers, die zelfs Maarten van Rossem aan het lachen kreeg in De Slimste Mens, belooft het een middag boordevol humor te worden. 

De voorstelling Klapstoelkabaret is onderdeel van het Veluvine Zomerprogramma en is te bezoeken op 15 augustus om 16:00 uur in Veluvine. Kaarten zijn te koop aan de kassa of online via www.veluvine.nl. Neem je klapstoel of kussentje mee! Bij slecht weer wordt de voorstelling naar binnen verplaatst.