Oener koefeest

Kleurwedstrijd Oener Koefeest

Kleurwedstrijd Oener Koefeest 2020

Dit jaar is er helaas geen Oener Koefeest ivm Corona. Ons 165ste Oener Koefeest moet een jaartje in de ijskast. Deze week begint in onze regio de herfstvakantie en ondanks dat er geen Koefeestkrant uitkomt hebben we toch een kleurwedstrijd!! Met de herfstvakantie voor de deur een mooie uitdaging om er weer prachtige creaties van te maken. Kleuren, verven, knippen, plakken, alles is toegestaan.

De afgelopen 3 jaar heeft de inmiddels wereldwijd bekende kinderboekenschrijfster Loes Riphagen uit Oene prachtige kleurplaten gemaakt voor in de Oener Koefeestkrant. Dit jaar mogen jullie zelf kiezen uit 3 verschillende kleurplaten van Loes. Je mag ze natuurlijk ook alle drie inkleuren en inleveren! De kleurplaten kun je op onze website downloaden, www.oenerkoefeest.nl

Regels: Iedereen van 0 t/m 12 jaar mag meedoen. Graag op de achterkant van de kleurplaat of op een apart briefje naam, adres, leeftijd, telefoonnummer en emailadres vermelden. Uiterste inleverdatum 31 oktober 2020. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

De prijzen zijn nog niet allemaal bekend, houdt onze facebookpagina in de gaten voor meer. Geweldig dat deze ondernemers ondanks corona toch prijzen beschikbaar stellen!

Prijs : Pretpakket van Loes Riphagen
Prijs: T-Toys Emst Keurhorst speelgoedvoertuig
Prijs: 2 x vrijkaartjes voor Monkey Town Apeldoorn
Prijs: (2x) 2 vrijkaartjes voor Heggies speelschuur
prijs: snackbon Cafe Restaurant Dorpszicht Oene
prijs: Taart van De Spar in Oene
prijs: Ezeltocht twv 27,50 van de Koperen Ezel Epe

De kleurplaat mag opgestuurd worden of in de bus gedaan worden bij:

Stichting Oener Koefeest
Het Duivenslag 19
8167NM Oene