Kom 30 mei allemaal naar de Zorgboerderij in Oene tijdens de BELEVINGSVLUCHT VLIEGVELD LELYSTAD

BELEVINGSVLUCHT VLIEGVELD LELYSTAD: UITNODIGING CDA

De fractie van CDA Epe nodigt u uit om op woensdag 30 mei vanaf 16.30 uur met elkaar de belevingsvlucht te beleven.
Zoals u wellicht weet, vliegt op die dag de belevingsvlucht over de gebieden die te maken krijgen met overvliegend verkeer na opening van Lelystad airport.

U bent welkom op 30 mei vanaf 16.30 uur bij de Boerderij in Oene, Hogestraat 5. Naar verwachting komt rond 17.00 uur de vlucht voor de eerste keer over, iets later vliegt de Boeing nog een keer over. Wij zorgen natuurlijk voor koffie en thee.

Indien u de vlucht beluistert bijvoorbeeld bij uw eigen woning of elders in de gemeente dan bent ook u van harte welkom om na die vlucht met ons uw ervaring te bespreken.
We hopen u woensdagmiddag 30 mei te treffen in Oene

Belevingsvlucht volgen

Het vluchtnummer is HV051 (callsign TRA51). Op de website van belevingsvlucht kunt u via Flightradar24 de vlucht ‘real time’ volgen via internet. Er wordt op 30 mei op de website van belevingsvlucht een link aangeboden waarmee de website van Flightradar24 wordt geladen en het vliegtuig van de belevingsvlucht automatisch gefilterd is van alle andere vliegtuigen. Ook de app van Flightradar24 kan gebruikt worden om de vlucht te volgen.

Op zowel de website van Flightradar24 als in de app (voor iOS en Android) kan iedereen ook zelf het vliegtuig van de belevingsvlucht opzoeken en filteren van alle andere vliegtuigen. Het vluchtnummer is HV051 (callsign TRA51). Als u in de app de zogenoemde ‘alert’ voor ‘featured flights’ aanzet, krijgt u via de Flightradar app een notificatie op het moment dat de vlucht start. U kunt deze optie vinden in de gratis versie van de app onder het tabblad ‘alerts’.

Hieronder de link naar het tijdschema ook samen met alle andere informatie te
vinden op de website  https://www.belevingsvlucht.nl/

IenW Tijdschema belevingsvlucht 30 mei 2018

Hieronder de kaarten van segment 3 en 4 waarin de vlucht over Oene gaat.

Foto’s afkomstig van www.belevingsvlucht.nl