Kom uit je corona-winterdip! – Interactieve bijeenkomst in de bibliotheek in Epe

Donderdag 17 december vanaf 19.30 uur, Stationsstraat 16 in Epe

Nu de donkere wintermaanden in aantocht zijn, voelen veel mensen de gevolgen van de coronacrisis extra zwaar op zich drukken. Ook nu nog heeft de pandemie grote gevolgen voor ons dagelijks leven. We hebben te maken met extra zorgen en zijn beperkt in onze mogelijkheden.

Hoe voorkom je dat je in een corona-winterdip belandt?

De bibliotheek Noord-Veluwe organiseert een bijeenkomst voor wie een steuntje in de rug kan gebruiken. Hoe ga jij in deze winterperiode om met de gevolgen van de coronacrisis? Hoe blijf je optimistisch en hoe kun je van deze tijd toch iets waardevols maken?

Meer rust en ontspanning

Auteur/spreker Yvonne Mol neemt je mee naar een andere manier van denken, waardoor je meer rust, ontspanning en betekenis kunt toevoegen aan deze moeilijke periode. In een interactieve bijeenkomst nodigt Yvonne je uit om mee te praten over de obstakels die de pandemie met zich meebrengt.

Tips en trucs voor een fijnere winter

Op deze avond is er gelegenheid tot het uitwisselen van ervaringen. Het doel hiervan is het vinden van manieren om de winter door te komen zonder coronadip. Waardoor dreigt bij jou een corona-winterdip? Met behulp van de praktische tips en trucs van Yvonne leg je de basis voor een fijnere winter.

Meedoen?

Wil je deelnemen aan deze bijeenkomst? Meld je dan vooraf aan via: www.bibliotheeknoord‑veluwe.nl. Kosten: € 3,50 voor leden ( € 7,00 met introducé) , € 5,00 voor niet leden.

 Natuurlijk worden op deze avond alle richtlijnen in acht genomen.

Meer informatie

Yvonne Mol spreekt en schrijft over haar zoektocht naar een ontspannen en betekenisvol leven. Vorig jaar verscheen haar boek over langzamer leven, getiteld: Wacht maar niet op mij, ik haal jullie later wel in. Voor meer informatie kun je terecht op: www.langzamer‑leven.nl.