Kulturhus Oene – 11 november repair cafe

 Repair Café Epe op 11 november in Oene, met voorlichting over veilig wonen.

 

Veilig wonen met een Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) .

Duurzaamheid door kwaliteit en veiligheid is het thema voor de maand november bij het RepairCafé in Oene. Reerink IJzerwaren uit Vaassen weet er alles van. Als expert voor het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW), kunt u uw woning en leefomgeving op maat door Reerink laten beveiligen. Met het juiste gebruik van sloten, goedeverlichting in en om uw woning en, wat onlosmakelijk verbonden is, de inzet van sociale controle wordt uw veiligheid gemaximaliseerd. Daarnaast is het mogelijk om een afspraak te maken en uw woning te laten inspecteren. Na het uitvoeren van eventuele verbeterpunten keuren zij uw woning en ontvangt u het PKVW-certificaat. Met “voorkomen is beter dan genezen” kan Reerink IJzerwaren als uw PKVW-expert een duurzame bijdrage leveren aan uw veilige woon- en leefomgeving.

Heeft u een kapotte fietsverlichting, een scheur in uw lievelingsbroek of heeft u iets anders wat gerepareerd moet worden! Wilt u misschien meer weten over veilig wonen!  Kom dan op zaterdag 11 november van 09:30 tot 12:30 uur in het Kulturhus aan de Dorpsstraat 14-16 te Oene. U bent van harte welkom.

Zoals gewoonlijk wordt de mogelijkheid geboden om lege toners, inktcartridges, oude mobieltjes en oud gereedschap bij ons in te leveren. De opbrengst komt ten goede aan Stichting AAP en Stichting Gered Gereedschap.

Meer weten? Mail naar repaircafeepe@gmail.com of info@swoepe.nl. Bellen kan ook:0578-620988 of kijk op www.swo-epe.nl. Repair Café Epe is ook te vinden op: http://www.facebook.com/repaircafeepe.  We helpen U graag verder.