kulturhusnieuws

Kulturhus Oene – Expositie Bernadette van Munster vanaf 7 januari

Expositie Bernadette van Munster vanaf 7 januari

Met een fotograaf als vader en een kunstschilder als moeder groeide Bernadette op in een omgeving waar creativiteit de boventoon voerde. Het kon bijna niet anders dan dat ook zij haar creatieve uitlaatklep in de kunst ging zoeken.

Toen ze 25 jaar geleden een schildersezel cadeau kreeg stortte ze zich vol overgave op de schilderkunst. Eerst met acryl en sinds dertien jaar met olieverf. Daarbij laat ze zich inspireren door de wereld om haar heen.

Deze passie heeft er sinds kort een serieuze concurrent bijgekregen. Door Jan Warnaar en later Jan Sickmann kwam ze in aanraking met een bijzondere vorm van glaskunsttechniek genaamd “Glasfusing”. Schilderen en glaskunst strijden nu om de eerste plaats en gedurende haar expositie zal dat duidelijk z’n weerslag vinden in de mooie afwisseling van deze twee kunstvormen.

De expositie zal op 7 januari a.s. om 16:00 uur in het Kulturhus van Oene worden geopend door Jan Sickmann. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

______________________

KIDS EN KOFFIE in Oene
Kids & Koffie zijn gezellige ontmoetings ochtenden die eens per twee maanden gehouden word met een interessant thema of gastspreker.  Ouders, maar natuurlijk ook gastouders, opa’s oma’s en anderen geïnteresseerden zijn van harte welkom, komen eens per twee maanden met of zonder hun kinderen. Terwijl de kinderen met elkaar spelen, wisselen ouders met elkaar ervaringen uit.  Iedere keer zal in overleg met de deelnemers een voorlichting of thema voorbereid worden wat besproken zal worden. Voor de kinderen is er in de peuterspeelzaal genoeg om mee te spelen. Maria zal met ze gaan knutselen.

Kosten:koffie en thee €1, —
Locatie:PSZ Kabouter Spillebeen, Kulturhus te Oene
Opgeven:niet nodig

____________________________________

AGENDA

za 28 januari: 5 jarig jubileum Kulturhus Oene

(voor zover bekend)

Elke maandag 15:30-16:30 uur en dinsdag 18:30-19:30 uur is de bibliotheek open!
_______________________________