kulturhusnieuws

Kulturhus Oene – Repair Café mmv Septtimbre 14 januari

Repair Café gaat met Septtimbre s(w)ingend het nieuwe jaar in

Op zaterdag 14 januari 2017 start het Repair Café het nieuwe jaar in het Kulturhus in Oene. U bent daar weer van harte welkom met uw kapotte apparaten en/of machines, uw kleding die versteld moet worden of zo maar voor een gezellig praatje en een kopje koffie. Een team van vrijwilligers staat voor uw klaar om u te helpen met reparatieproblemen en/of antwoord te geven op al uw vragen.
Deze inloop wordt muzikaal ondersteund door vrouwenensemble “Septtimbre “uit Vaassen. Zeven stemmen die een aantal liedjes zullen zingen uit hun programma’s “aan de Keukentafel” en “Roosje mijn roosje “. Deze vrolijke, muzikale bijdrage is een bezoek aan het Repair Café al meer dan de moeite waard.
Ook komend jaar besteden we weer extra aandacht aan het bewustzijn van de burger en kunnen bezoekers lege toners, inktcartridges en oude mobieltjes bij ons inleveren. De opbrengst gaat naar Stichting AAP. Ook oud gereedschap wordt door het Repair Café ingezameld t.b.v. Stichting Gered Gereedschap, die dit gereedschap een tweede leven bezorgen voor gebruik in een ontwikkelingsland.
U bent van harte welkom in het Kulturhus te Oene op zaterdag 14 januari van
09.30 tot 12.30 uur
Vragen? Mail naar repaircafeepe@gmail.com of info@swoepe.nl of bel: 0578-620988 of kijk voor meer info op www.swo-epe.nl. Repair Café Epe is ook te vinden op:ttp://www.facebook.com/repaircafeepe