Jubilate Deo

Ledenvergadering Jubilate Deo – huldiging Hermen Wijnbergen

Vorige week heeft projectkoor Jubilate Deo uit Oene haar ledenvergadering gehouden. De vergadering werd goed bezocht door 50 leden die tijdens de rondvraag hun vragen, wensen en ideeën konden inbrengen. Ook werd dit jaar Hermen Wijnbergen gehuldigd voor zijn 50 jarig lidmaatschap. Hij kreeg van de voorzitter Wim Schuring een bos bloemen en een glazen sculptuur aangeboden.

Na succesvolle uitvoeringen tijdens de kerstperiode is Jubilate Deo nu druk bezig met het instuderen van het bijbelse drieluik ‘Geloof, Hoop en Liefde’ van de Katwijkse organist, componist en koordirigent Marco den Toom. De uitvoering van dit bijbelse drieluik in de hervormde kerk in Oene staat gepland voor zaterdag 18 mei.  Ook staan er nog uitvoeringen gepland buiten de grenzen van Oene.

Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom bij het projectkoor Jubilate Deo. U kunt zich hiervoor opgeven via de website www.jubilatedeo-oene.nl . Het koor repeteert op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in het verenigingsgebouw in de Ark in Oene.