nieuws

Lentefair met festivalgevoel voor het hele gezin bij kasteel Cannenburch

VAASSEN-Bezoek in het pinksterweekend met het hele gezin de lentefair in het kasteelpark en beleef de lente met een festivalgevoel. In een mooie omgeving heerlijk struinen langs vele leuke marktkraampjes met een divers assortiment.

Bij de vele gezellige kraampjes vind je een uitgebreid aanbod met verrassende en gevarieerde producten. Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht. Er is een uitgebreid programma met onder anderen de geweldige knutselcaravan waar naar hartenlust gewerkt kan worden aan een mooie creatie. Ook is Professor Bombastix weer van de partij om spannende experimenten uit te voeren.

Tussendoor strijk je even neer op het gezellige terras. Terwijl je geniet van het uitzicht op het park met de prachtig bloeiende rododendrons en azalea’s, klinkt op de achtergrond sfeervolle muziek. Zo beleef je pas echt de lente.

Datum: 18 t/m 20 mei

Tijd: 10.00 – 17.00 uur

Toegang: gratis

Kasteel Cannenburch is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Reserveren wordt aanbevolen. Voor meer informatie & entreetickets zie: https://www.glk.nl/activiteiten/kasteelactiviteit/beleef-de-lente

OLYMPUS DIGITAL CAMERA