bibliotheek epe

Lezen kan altijd: inloopmiddag Passend lezen 27 januari

Vrijdagmiddag 27 januari geeft Sylvia Krijnen advies en informatie over oplossingen bij leesproblemen. Hoe kun je genieten van de prachtige verhalen uit de boeken, ook als je niet (meer) kunt lezen? Van 14.30 – 16.30 uur is er een inloop bij de Bibliotheek in Epe. Iedereen is welkom, aanmelden is niet nodig.

Sylvia Krijnen werkt bij Bibliotheekservice Passend Lezen. Ze geeft deze middag individueel advies. Dit is voor alle vormen van leesproblemen, zoals bijvoorbeeld dyslexie, TOS, ADHD, blindheid en slechtziendheid. Passend lezen heeft voor iedereen met een leesbeperking een passende oplossing.  

Sylvia Krijnen kan bezoekers alles vertellen over lezen met een leesbeperking en informatie geven over leeshulpmiddelen. Bovendien heeft ze voorbeelden mee om te voelen/bekijken. Ook vertelt ze wat de mogelijkheden zijn via de openbare bibliotheek.

Sylvia Krijnen vind het belangrijk dat mensen kunnen blijven lezen “Lezen kan altijd! Dus ook als je blind, slechtziend of dyslectisch bent. Bibliotheekservice Passend Lezen heeft voor iedereen met een leesbeperking een passende oplossing. Dankzij alle verschillende leesvormen en de uitgebreide collectie, is en blijft leesplezier voor iedereen mogelijk!”

Praktische informatie

Locatie: Bibliotheek Epe, Stationsstraat 16, 8161CR Epe

Datum en tijd: vrijdag 27 januari, 14.30  – 16.30 uur

Kosten: gratis

Aanmelden is niet nodig