nieuws

Maartje en Kine met hun show Speelbeesten in Theater de Heerd


Zaterdag 13 november 2021: Maartje en Kine met hun show Speelbeesten.

Dit muzikale cabaretduo is de grote ontdekking van het festival Oerol op Terschelling en zij zijn de smaakmakers van de Toekomst.
Dit optreden van deze beide dames mag u niet missen. Zij zijn een muzikaal comedyduo.
Samen bespelen ze diverse muziekinstrumenten, waaronder viool, accordeon, ukelele, banjo, basbalalaika, piano, autoharp, melodica, mondharmonica, klokkenspel, en kazoo. Zij zijn al actief vanaf 2010 en hebben elkaar ontmoet tijdens hun studietijd.

Met het programma Opus 1 bereikte het duo de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival en de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Ze speelden in Nederland en België op diverse festivals, waaronder Lowlands en Oerol.
Op dit moment treden zij op met het programma Speelbeesten. Als ware speellbeesten willen Maartje en Kine niets liever dan het theaterdoek aan flarden zingen.
De voorstelling toont een nieuwe kant van de twee multi-instrumentalisten: gedurfd, veelzijdiger, steeds muzikaal, humoristisch en verfrissend. Dit is een typisch programma van nieuw talent dat u moet gaan zien. Wij zijn trots dat wij dit duo hebben kunnen contracteren.

Entree: €19,00 (inclusief een consumptie).
Aanvang 20.15 uur.
Bestel hier uw kaarten voor deze voorstelling

Kom alvast in de stemming en maak kennis met Maartje en Kine op Youtube.