bibliotheek epe

Maatwerk bij tablettraining Bibliotheek Epe

Maatwerk bij tablettraining Bibliotheek

In de bibliotheek in Epe hebben vier deelnemers hun certificaat voor de Klik&Tik tablettraining ontvangen.  De training bestaat voor een deel uit de vaste onderdelen van de Klik & Tik training, maar daarnaast is er ruimte voor maatwerk.  De deelnemers zijn erg enthousiast over deze training.  “Voor mij is het veilig gebruiken van internet het belangrijkste, informatie over bijvoorbeeld phishing en over hoe ik veilige wachtwoorden kan aanmaken”, vertelt een van de cursisten. Een ander vult aan ”Voor mij was het downloaden en bijvoegen van bestanden het belangrijkste dat ik geleerd heb”. 

Bij de tablettraining wordt gewerkt met kleine groepen cursisten, waardoor er veel aandacht voor iedere cursist is en er voldoende uitleg aan de cursisten wordt gegeven. Een ander voordeel van deze training is dat iedere cursist in zijn of haar eigen tempo kan werken.

Ook in 2020 wordt deze cursus aangeboden door de Bibliotheek Noord-Veluwe.

Voor meer informatie of aanmelden voor de tablet- en computertrainingen van de Bibliotheek Noord-Veluwe kunnen belangstellenden terecht bij de medewerkers van de bibliotheek of zelf kijken op de site www.bibliotheeknoord-veluwe.nl onder het kopje Educatie – Cursussen/workshops.

Trotse tabletgebruikers met een van de trainers in bibliotheek Epe