nieuwsSWO/E

Meivakantie activiteiten voor kinderen en jongeren uit de gemeente Epe

Verheug jij je ook al op de meivakantie 2021? Wij wel! We hebben een heleboel leuke activiteiten georganiseerd voor kinderen en jongeren uit de gemeente Epe.

We houden ons aan de corona-voorschriften en de protocollen die gelden. Hierbij wordt rekening gehouden met verschillende protocollen, zoals sport. Hieronder vind je een overzicht. Graag goed doorlezen voordat je je (kind) inschrijft. We vullen de agenda tot aan de meivakantie nog aan. Dus kijk regelmatig.

Meivakantie coronavoorschriften en protocollen gemeente Epe 2021

 • We organiseren per kern (Epe, Emst, Oene, Vaassen) activiteiten op locatie. Je mag alleen de activiteiten in je eigen dorp volgen. Het is NIET de bedoeling dat je naar activiteiten in een ander dorp gaat. Hiermee willen we het aantal bewegingen van mensen in onze gemeente zo laag mogelijk houden.
 • Je kunt via onze agenda op www.koppelswoe.nl/agenda heel makkelijk de doelgroep kinderen en/of jongeren en je dorp selecteren. Dan krijg je een overzicht van activiteiten.
 • Ouders komen NIET binnen bij activiteiten. We willen je vragen om je kind zelfstandig naar de locatie te laten komen of als dat nog niet veilig is, je kind af te zetten. Ook met ophalen mag je in principe niet binnenkomen. Mocht het toch noodzakelijk zijn om binnen te komen, dan dragen ouders een mondneusmasker. Tussen medewerkers van Koppel-Swoe en ouders moet altijd 1,5 meter afstand bewaard worden.
 • Alle activiteiten gaan via inschrijving. Soms moet je je online inschrijven, soms een mailtje sturen. Je vindt het bij alle activiteiten. Bij sommige activiteiten hanteren we een maximaal aantal deelnemers. Ons inschrijfsysteem houdt dat automatisch bij. Kun je je niet meer inschrijven, dan betekent dit helaas dat er geen plek meer is.
 • Heb je je aangemeld, maar heb je corona of corona gerelateerde klachten, dan vragen we je om je tijdig af te melden via 0578-67 67 67.
 • Wij zorgen voor voldoende ventilatie. Groeps- en opvangruimtes en andere ruimtes worden elke dag regelmatig gelucht.

Vrijdag 30 april

 • 19.30-20.30 – Online escaperoom voor jonge mantelzorgers (12-24 jaar) – online

Lijkt het jou leuk om een online escaperoom te spelen? Dan is dit jouw kans. Vrijdag 30 april kan jij vanaf 19.30 uur tot 20.30 uur meedoen aan een escaperoom van escape world. Voor een voorproefje kan je kijken op www.escapeworld.nl Je gaat de escaperoom met een groepje spelen. Voor het winnende team ligt er een leuke prijs klaar.Je kunt je t/m 23 april aanmelden door een mail te sturen aan g.reumer@koppelswoe.nl. Je krijgt dan een mail retour met verdere informatie.

Maandag 3 mei

 • Op afspraak – Werken in professionele muziekstudio (13-23 jaar)

Wil je onder begeleiding een professionele muziekstudio induiken? Hier kan je bijvoorbeeld je eigen rap of song opnemen. In een geluidsdichte ruimte met een professionele microfoon, met je eigen beats of eentje die wij in ons bestand hebben. Natuurlijk krijg je de opgenomen muziek mee naar huis om terug te luisteren en te delen met wie jij het maar wilt! Misschien wel het begin van je eigen muzikale carrière…

De muziekstudio bevindt zich bij jongerencentrum Don Bosco in Apeldoorn. Met maximaal 2 personen (i.v.m. de Corona-maatregelen) word je hierheen gebracht en krijg je onder begeleiding de ruimte om gebruik te maken van studio. Interesse? App of bel Shèdy: 06-36 30 29 92.

 • 10.00-15.00 uur – Paintball (12-17 jaar) – Epe

Heel Epe Beweegt en Koppel-Swoe Jongerenwerk organiseren deze activiteit samen. Op jacht naar de vlag van tegenstander, zorgen dat jezelf niet geraakt wordt door de tegenpartij en de tegenstander uitschakelen door deze te raken met de paintballkogels. Wie verovert de vlag?! Activiteit wordt gedaan in een afgeschermd stuk bos bij AV Cialfo.

Inschrijven is verplicht en kan via deze link.

 • 12.00-13.30 uur – Sport & Spel (4-12 jaar) – Oene

In de meivakantie organiseren de buurtsportcoaches van Heel Epe Beweegt deze sport en spel-middag op het speelveld naast De Bongerd Oene. Lekker samen buiten spelen en sporten. Kom je ook? Aanmelden is verplicht en kan via: www.heelepebeweegt.nl (maximaal 50 kinderen).

 • 13.00-14.30 – Oud Hollandse spelletjes in Bloemfontein (6-12 jaar) – Vaassen

Wie kent ze nog, oud Hollandse spelletjes zoals koekhappen, spijkerpoepen, zaklopen, ezeltje prik en sjoelen? Tijdens de meivakantie organiseren we in de binnentuin van Bloemfontein speciaal voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud een gezellige spelletjesmiddag. Ook de jeu de boules ballen zullen tevoorschijn worden gehaald en we dagen je uit voor een toernooitje. Je bent welkom op maandagmiddag 3 mei van 13.00 tot 14.30 uur.

Aanmelden is verplicht! Er kunnen 12 kinderen meedoen aan deze activiteit. Meld je dus gauw aan! Stuur een mailtje naar k.vandenberg@koppelswoe.nl.

 • 15.00-16.30 uur – Sport & Spel (4-12 jaar) – Epe

In de meivakantie organiseren de buurtsportcoaches van Heel Epe Beweegt deze sport en spel-middag op het speelveld bij Cialfo. Lekker samen buiten spelen en sporten. Kom je ook? Aanmelden is verplicht en kan via: www.heelepebeweegt.nl (maximaal 50 kinderen).

Dinsdag 4 mei

 • Op afspraak – Werken in professionele muziekstudio (13-23 jaar)

Wil je onder begeleiding een professionele muziekstudio induiken? Hier kan je bijvoorbeeld je eigen rap of song opnemen. In een geluidsdichte ruimte met een professionele microfoon, met je eigen beats of eentje die wij in ons bestand hebben. Natuurlijk krijg je de opgenomen muziek mee naar huis om terug te luisteren en te delen met wie jij het maar wilt! Misschien wel het begin van je eigen muzikale carrière…

De muziekstudio bevindt zich bij jongerencentrum Don Bosco in Apeldoorn. Met maximaal 2 personen (ivm de Corona-maatregelen) word je hierheen gebracht en krijg je onder begeleiding de ruimte om gebruik te maken van studio. Interesse? App of bel Shèdy: 06-36 30 29 92.

 • 10.00-12.00 uur – Kookworkshop (8-12 jaar) – Oene

Samen gaan we lekker de keuken in en gaan we verschillende hapjes maken. Hapjes die je tijdens de lunch kan eten of als tussendoortje. Er zit van alles wat bij. De kookworkshop is voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Uiteraard wordt er na afloop ook samen geproefd en krijg je de recepten mee naar huis. Aanmelden is verplicht (maximaal 10 kinderen) en kan via: www.heelepebeweegt.nl

 • 10.30-12.00 uur – Sport & Spel (4-12 jaar) – Emst

In de meivakantie organiseren de buurtsportcoaches van Heel Epe Beweegt deze sport en spel-middag op het speelveld achter De Hezebrink. Lekker samen buiten spelen en sporten. Kom je ook? Aanmelden is verplicht en kan via: www.heelepebeweegt.nl (maximaal 50 kinderen)

 • 10.30-11.15 uur – Tuimeljudo (2-4 jaar) – Vaassen

Tuimeljudo is niet alleen de voorloper op jeugdjudo. Het is een ideale voorbereiding voor jonge kinderen op elke andere sport. Kinderen van 2-4 jaar komen bij tuimeljudo in aanraking met de basisbeginselen van bewegen. Het samen veel plezier maken staan in deze lessen voorop.  

In het eerste halfuur gaan we samen in spel vorm kennis maken met judo en afsluitend maken we een lekker hapje. Doe als ouder samen met je kind mee! Eén inschrijving is voor ouder en kind samen. Aanmelden is verplicht (maximaal 8 kind/ouder). Schrijf je in via www.heelepebeweegt.nl

 • 12.00-13.30 uur – mountainbiken (12-18 jaar) – startpunt RSG

Samen onder begeleiding van de vakdocenten van de RSG mountainbiken gaan we de bossen in rondom de Schaapskooi in Epe. Even er lekker uit! Wij zorgen voor de mountainbikes. Geef je op, ook als je niet op de RSG zit. Kom in sportkleding en neem een bidon met water mee. Maximaal 20 deelnemers – inschrijven via de website van www.heelepebeweegt.nl

 • 13.00-15.00 uur – Online Call of Duty Warzone toernooi (12-23 jaar)

Vanwege het succes van de vorige editie gaan we dit toernooi weer organiseren. Maar nu pakken we het iets uitgebreider aan zodat er langer gespeeld kan worden. De toernooi opzet verandert dus, maar het doel blijft hetzelfde. Dan is er weer een hele vette prijs te winnen! Aanmelden is verplicht! Meld je aan via deze link.

 • 13.00-14.30 uur – Sport & Spel (4-12 jaar) – Vaassen

In de meivakantie organiseren de buurtsportcoaches van Heel Epe Beweegt deze sport en spel-middag op de accommodatie van VIOS Vaassen (Woestijnweg). Lekker samen buiten spelen en sporten. Kom je ook? Aanmelden is verplicht en kan via: www.heelepebeweegt.nl (maximaal 50 kinderen)

 • 14.00-16.00 uur – Kookworkshop (8-12 jaar) – Epe

Samen gaan we lekker de keuken in en gaan we verschillende hapjes maken. Hapjes die je tijdens de lunch kan eten of als tussendoortje. Er zit van alles wat bij. De kookworkshop is voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Uiteraard wordt er na afloop ook samen geproefd en krijg je de recepten mee naar huis. Aanmelden is verplicht (maximaal 10 kinderen) en kan via: www.heelepebeweegt.nl

 • 15.00-16.30 uur Sport & Spel (12-18 jaar) – Vaassen

In de meivakantie organiseren de buurtsportcoaches van Heel Epe Beweegt sport & spel voor jongeren op de accommodatie van VIOS Vaassen (Woestijnweg). Uitdagende activiteiten en samen buiten bewegen en sporten. Kom je ook? Aanmelden is verplicht en kan via: www.heelepebeweegt.nl (maximaal 50 jongeren)

Woensdag 5 mei

 • Op afspraak – Werken in professionele muziekstudio (13-23 jaar)

Wil je onder begeleiding een professionele muziekstudio induiken? Hier kan je bijvoorbeeld je eigen rap of song opnemen. In een geluidsdichte ruimte met een professionele microfoon, met je eigen beats of eentje die wij in ons bestand hebben. Natuurlijk krijg je de opgenomen muziek mee naar huis om terug te luisteren en te delen met wie jij het maar wilt! Misschien wel het begin van je eigen muziekcarrière…

De muziekstudio bevindt zich bij jongerencentrum Don Bosco in Apeldoorn. Met maximaal 2 personen (ivm de Corona-maatregelen) wordt je hierheen gebracht en krijg je onder begeleiding de ruimte om gebruik te maken van studio. Interesse? App of bel 06-36 30 29 92.

 • 10.00-15.00 uur – Paintball (18-27 jaar) – Epe

Heel Epe Beweegt en Koppel-Swoe Jongerenwerk organiseren deze activiteit samen. Op jacht naar de vlag van tegenstander, zorgen dat jezelf niet geraakt wordt door de tegenpartij en de tegenstander uitschakelen door deze te raken met de paintballkogels. Wie verovert de vlag?! Activiteit wordt gedaan in een afgeschermd stuk bos bij AV Cialfo.

Inschrijven is verplicht en kan via deze link.

 • 13.00-15.00 uur – Kindermiddag (4-13 jaar) – Balai Pusat – Vaassen

Het lekkere weer komt er aan! Dat betekent lekker spelen bij Balai Pusat met water tijdens ‘watervolleybal’. Ook gaan we (kindvriendelijk) boogschieten! Je hoeft niet bang te zijn dat het gevaarlijk wordt. 😉 Met de jongere kinderen gaan we bootjes maken van papier en kijken of ze blijven drijven in een opblaasbaar zwembadje! Opgeven verplicht via deze link!

 • 13.30-15.00 uur – Lasergamen (8-12 jaar) – Bloemfontein – Vaassen

Kom je gezellig bij ons lasergamen? Aanmelden is verplicht (max 20 kinderen) en kan via: www.heelepebeweegt.nl

 • 15.30-16.30 uur – Basketbal (7-12 jaar) – Epe

Basketbal is een fantastische teamsport voor zowel jongens als meisjes. Van basketball krijg je een beregoede conditie, want je moet veel rennen en springen. Trainen op het schieten en overgooien van de bal is belangrijk. Door middel van samen te spelen probeer je te scoren bij de tegenstander. Probeer het eens en geef je op!

Vanwege de geldende coronamaatregelen traint de club met jeugd buiten op het basketbalveld bij de RSG (Schotweg 1 Epe). Inschrijven is verplicht en kan via www.heelepebeweegt.nl

 • 16.30-17.30 uur – Basketbal (12-16 jaar) – Epe

Basketbal is een fantastische teamsport voor zowel jongens als meisjes. Van basketball krijg je een beregoede conditie, want je moet veel rennen en springen. Trainen op het schieten en overgooien van de bal is belangrijk. Door middel van samen te spelen probeer je te scoren bij de tegenstander. Probeer het eens en geef je op!

Vanwege de geldende coronamaatregelen traint de club met jeugd buiten op het basketbalveld bij de RSG (Schotweg 1 Epe). Inschrijven is verplicht en kan via www.heelepebeweegt.nl

Donderdag 6 mei

 • 10.00-12.00 uur – Kookworkshop (8-12 jaar) – Emst 

Samen gaan we lekker de keuken in en gaan we verschillende hapjes maken. Hapjes die je tijdens de lunch kan eten of als tussendoortje. Er zit van alles wat bij. De kookworkshop is voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Uiteraard wordt er na afloop ook samen geproefd en krijg je de recepten mee naar huis. Aanmelden is verplicht (maximaal 10 kinderen) en kan via: www.heelepebeweegt.nl

 • 10.00-10.45 uur – Tuimeljudo (2-4 jaar) – Epe

Tuimeljudo is niet alleen de voorloper op jeugdjudo. Het is een ideale voorbereiding voor jonge kinderen op elke andere sport. Kinderen van 2-4 jaar komen bij tuimeljudo in aanraking met de basisbeginselen van bewegen. Het samen veel plezier maken staan in deze lessen voorop.  

In het eerste halfuur gaan we samen in spel vorm kennis maken met judo en afsluitend maken we een lekker hapje. Doe als ouder samen met je kind mee! Eén inschrijving is voor ouder en kind samen. Aanmelden is verplicht (maximaal 8 kind/ouder).Schrijf je ook in via www.heelepebeweegt.nl!

 • 11.00-11.45 uur – Tuimeljudo (2-4 jaar) – Epe

Tuimeljudo is niet alleen de voorloper op jeugdjudo. Het is een ideale voorbereiding voor jonge kinderen op elke andere sport. Kinderen van 2-4 jaar komen bij tuimeljudo in aanraking met de basisbeginselen van bewegen. Het samen veel plezier maken staan in deze lessen voorop.  

In het eerste halfuur gaan we samen in spel vorm kennis maken met judo en afsluitend maken we een lekker hapje. Doe als ouder samen met je kind mee! Eén inschrijving is voor ouder en kind samen. Aanmelden is verplicht (maximaal 8 kind/ouder). Schrijf je ook in via www.heelepebeweegt.nl!

 • 11.00-12.00 uur – MDC dansworkshop (6-12 jaar) – Vaassen

MDC geeft een dansworkshop. Stap in de wereld van hippe muziek, coole beats en stoere bewegingen. Dansdocent Anna leert jullie in een uurtje tijd een aantal coole moves. Aanmelden is verplicht (max 50 kinderen) en kan via deze link. Dans je met ons mee?

 • 12.00-13.00 uur – MDC dansworkshop (12-17 jaar) – Vaassen

MDC geeft een dansworkshop. Stap in de wereld van hippe muziek, coole beats en stoere bewegingen. Dansdocent Anna leert jullie in een uurtje tijd een aantal coole moves. Aanmelden is verplicht (max 50 jongeren) en kan via deze link. Doe je mee?

 • 14.00-16.00 uur – Kookworkshop (8-12 jaar) – Vaassen

Samen gaan we lekker de keuken in en gaan we verschillende hapjes maken. Hapjes die je tijdens de lunch kan eten of als tussendoortje. Er zit van alles wat bij. De kookworkshop is voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Uiteraard wordt er na afloop ook samen geproefd en krijg je de recepten mee naar huis. Aanmelden is verplicht (maximaal 10 kinderen) en kan via: www.heelepebeweegt.nl

 • 14.00-15.00 uur – MDC workshop (6-12 jaar) – Emst

MDC geeft een dansworkshop. Stap in de wereld van hippe muziek, coole beats en stoere bewegingen. Dansdocent Anna leert jullie in een uurtje tijd een aantal coole moves. Aanmelden is verplicht (max 50 kinderen) en kan via deze link. Dans je met ons mee?

 • 15.00-16.00 uur – MDC workshop (12-17 jaar) – Emst

MDC geeft een dansworkshop. Stap in de wereld van hippe muziek, coole beats en stoere bewegingen. Dansdocent Anna leert jullie in een uurtje tijd een aantal coole moves. Aanmelden is verplicht (max 50 jongeren) en kan via deze link. Doe je mee?

Vrijdag 7 mei

 • Op afspraak – Werken in professionele muziekstudio (13-23 jaar)

Wil je onder begeleiding een professionele muziekstudio induiken? Hier kan je bijvoorbeeld je eigen rap of song opnemen. In een geluidsdichte ruimte met een professionele microfoon, met je eigen beats of eentje die wij in ons bestand hebben. Natuurlijk krijg je de opgenomen muziek mee naar huis om terug te luisteren en te delen met wie jij het maar wilt! Misschien wel het begin van je eigen muziek carrière…

De muziekstudio bevindt zich bij jongerencentrum Don Bosco in Apeldoorn. Met maximaal 2 personen (i.v.m. de corona-maatregelen) word je hierheen gebracht en krijg je onder begeleiding de ruimte om gebruik te maken van studio. Interesse? App of bel 06-36 30 29 92.

Zaterdag 8 mei

 • Eigen starttijd tussen 9.30-16.00 uur – Korvenjacht (alle leeftijden, gezinnen en vrienden) in Vaassen

Korfbalvereniging Regio ’72 organiseert op zaterdag 8 mei Korvenjacht door Vaassen.  De activiteit is voor alle leeftijden, gezinnen en vrienden. Kortom wie er maar zin heeft. Je kunt starten op je eigen tijd tussen 9.30-16.00 uur. Neem je eigen bal mee! Scoor en puzzel. Aanmelden is verplicht en kan via de website van www.heelepebeweegt.nl.

Maandag 10 mei

 • 18.30-20.30 uur  – Meidenavond (voor meiden uit de 1e en 2e klas) – uit de hele gemeente Epe

Heb jij ook zin in een gezellige avond met alleen meiden? Met het thema ‘beauty’ vullen we deze avond in. Terwijl we bezig gaan met maskers en nagels lakken etc willen we door middel van o.a. een kletspot en andere spellen meer ingaan op wat het thema voor jou te zeggen heeft. Hoe ga jij om met ontspanning? Wanneer vind je dat je er mooi uit ziet? Werk je actief aan jouw gezondheid? Er zijn nog 3 avonden voor meiden. Check in de agenda op www.koppelswoe.nl/agenda wanneer de andere avonden zijn.

Voor de activiteiten in de meivakantie ontvangen wij subsidie van de gemeente Epe. Bron Koppel-swoe