veluvine Nunspeet

‘Mijn man begrijpt me niet’ in Veluvine

Een feelgood komedie vol herkenbare situaties. Intiem dat wel, maar wordt het niet eens tijd dat hun dromen uitkomen? De voorstelling ‘Mijn man begrijpt me niet’ van Victoria Koblenko, Puck Pomelien Busser en Tanja Jess is op zaterdag 13 november te zien in theater Veluvine.

In de voorstelling komen intieme vragen aan bod zoals: leef ik met de ideale man (of vrouw)? Moet ik echt mantelzorg verlenen aan mijn irritante schoonmoeder? Is dit eigenlijk alles? Zal ik op Second Love of Tinder gaan? Hoe houd ik mijn seksleven spannend? En trek ik die tweede fles wijn nog open of niet?

Victoria Koblenko, Puck Pomelien Busser en Tanja Jess nemen je mee in de levens van verschillende vrouwen die niet tevreden zijn over hun liefdesleven. Ze gaan op cursus bij coach Wendy (gespeeld door Tanja Jess) omdat ze hun relatie willen verbeteren. Want wordt het niet eens tijd dat hun dromen uitkomen? En moeten ze daar zélf actie voor ondernemen of valt er nog wat af te schuiven? Wat volgt is een identiteits-APK met ontboezemingen waarvan de gevolgen niet zijn te overzien.

Het toneelstuk is niet bedoeld als satire op de man maar houdt je een vooral een spiegel voor. De sociale druk die vrouwen ervaren om het perfecte plaatje neer te zetten voor hun omgeving en het streven om alle ballen omhoog te houden. Niet alleen je werk goed willen doen, maar ook het huishouden, de perfecte moeder en echtgenote zijn. Niet voor niets laat ‘Mijn man begrijpt me niet’ zich omschrijven als een feelgood toneelstuk vol herkenbare situaties.

Over de cast
Actrice Victoria Koblenko verwierf landelijke bekendheid door haar rol als Isabella Kortenaer in de soapserie Goede Tijden, slechte tijden. Daarnaast speelde ze in de serie Costa! van BNN en deed ze in 2005 mee aan Wie is de Mol? Koblenko speelde ook in de films Homies, Huisvrouwen bestaan niet, Fashion Chicks evenals Fuck de Liefde. Al deze vier films werden bekroond met een Gouden Film. In 2016 vertolkte ze de rol van Ana in de Nederlands-Zweeds-Bulgaarse film The Paradise Suite. Deze film werd geselecteerd als Nederlandse inzending voor de beste niet-Engelstalige film voor de 88ste Oscaruitreiking.

Puck Pomelien Busser speelde onder andere een belangrijke rol in de Nederlandse thrillerserie Lois, gebaseerd op de boeken van Simone van der Vlugt. Ze studeerde af aan de Toneelschool en Kleinkunst Academie in Amsterdam. Ook verwierf ze rollen in de serie De Mannentester en in de film Het Hart van Hadiah Tromp.

Presentatrice en actrice Tanja Jess brak door bij het grote publiek met haar rol als ‘Katja van Dijk’ in de serie Unit 13. Ook speelde ze net als Koblenko in de soapserie Goede tijden, slechte tijden. In de film Bon bini beach nam ze de hoofdrol van Sanne van Rhee op zich. Na haar vertrek uit Goede tijden, slechte tijden begon Jess ook met presenteren. Zo presenteerde ze onder andere Temptation Island, Ik word moeder en de RTL Breakfast Club.

De voorstelling Mijn man begrijpt me niet – Victoria Koblenko, Puck Pomelien Busser en Tanja Jess is op zaterdag 13 november om 20:15 uur te zien in theater Veluvine in Nunspeet. Kaarten zijn te koop voor € 28,50 p.p. via veluvinenunspeet.nl of aan de theaterkassa.

fotograaf: buroRuSt en Annabel Oosteweeghel