nieuws

MOT – Mijn Oener Tegengeluid – Doe mee aan het Landelijke Protest op 23 juni

De actiegroep MOT is opgericht door enkele inwoners van Oene, die zich zorgen maken over de geplande laagvliegroutes van Lelystad Airport. Het doel van de actiegroep is de bestaande zorgen van onze inwoners zichtbaar en hoorbaar te maken. Wij werken samen met andere stichtingen en actiegroepen in onder andere Epe, Heerde en Hattem.

De naam MOT staat voor Mijn Oener Tegengeluid. MOT bedenkt acties waar iedereen aan mee kan doen, zodat men zelf ook kan zeggen “Dit is MIJN eigen tegengeluid!”

Maakt u zich ook zorgen over de geplande laagvliegers? Doe dan mee met onze acties! Want samen kunnen we de plannen nog tegenhouden

____________________________________________________________________

DOE MEE aan het Landelijke Protest op 23 juni in Zwolle van 13:00 tot 16:00.
website http://stopluchtvaartgroei.nl/
Stuur ons een e-mail voor meer informatie over vervoer naar de landelijke actiedag.


______________________________________________

Het gaat ons niet om “onze rustige eigen achtertuin” behouden (NIMBY), maar het gaat om het behoud van de woon- en werkomgeving van tienduizenden mensen in o.a. Friesland, Flevoland, Drente, Overijssel en Gelderland. En om de vakantiebestemmingen van veel mensen uit bijv. de randstad.

Als mensen massaal laat zien en horen dat zij zich zorgen maken, dan is dat een sterk signaal naar de landelijke politiek.
Want ook het luchtruim heeft z’n grenzen…

Voor meer informatie, of om bv actiemateriaal aan te vragen (poster, -sticker of -spandoek) stuur een e-mail naar actie.mot@gmail.com.

Binnenkort zal op onze website (www.actiemot.nl) meer informatie staan over onze (geplande) acties.

BESTEL NU DEZE POSTER HIER >>> WWW.LIEGVELD.NL