cultureel centrum HeerdeDe HeerdHeerde

Musical Anatevka in Theater de Heerd

HEERDE – Op zaterdag 15 oktober 2022 speelt Muziektheater Apeldoorn in Theater de Heerd vóór jong en oud en dóór jong en oud, de musical Anatevka.
In het Russische dorpje Anatevka wil de arme jonge Joodse melkboer Tevje, net als iedereen in het dorp, vasthouden aan tradities. Zijn vijf dochters, vrouw, overleden schoonmoeder en zelfs de regering in het verre Moskou zorgen echter dat alles wat zo zeker leek, om nieuwe inzichten vraagt. In de wereld van nu is zijn verhaal actueler dan ooit. Hoe gaan Tevje, zijn familie en alle inwoners van Anatevka om met deze uitdagingen? Een musical met bekende nummers zoals “Als ik toch eens rijk was” en “Traditie”.
Kaarten voor jeugd t/m 17 jaar € 10,= , voor volwassenen  € 17,50 inclusief consumptie, via www.dorpshuisheerde.nl of aan de balie van De Heerd, Griftstraat 8 in Heerde. Aanvang 19.30 uur.
Een voorstelling in samenwerking met Visit Heerde.
Belangstellenden voor de gratis nieuwsbrief van het theater kunnen zich opgeven via info@theaterdeheerd.nl.   Op donderdag 29 september 2022 vindt in De Heerd de uitverkochte voorstelling “De laatste ronde!” van Youp van ’t Hek plaats. De show waarmee de cabaretier een punt zet achter zijn cabaretloopbaan. Youp wil zijn afscheidstoernee beëindigen in Carré op 28 februari 2024, de dag van zijn 70ste verjaardag. “Een actuele show met veel grappen over mijn eigen leeftijd, met een reflectie op de grand canyon die inmiddels tussen mij en de jongere generatie gaapt.”