Kerk Oenenieuws

Nacht van Gebed 2020 niet in de Ark maar online

Vervolgde christenen vragen altijd om gebed. Om daaraan gehoor te geven organiseert Open Doors jaarlijks de Nacht van Gebed.

De Nacht van Gebed vindt dit jaar plaats in de nacht van vrijdag 12 juni op zaterdag 13 juni. De opzet is door de beperkingen als gevolg van de coronacrisis anders dan voorgaande jaren. Dit jaar komen we niet in groepen bij elkaar in de Ark, maar wordt online via een YouTube kanaal georganiseerd door Open Doors. Gedurende een vier uur durend programma van 21.00 tot 01.00 uur is naast gebed ook ruimte voor overdenkingen en muziek. Het programma bestaat uit 4 blokken van een uur; elk blok is verschillend van inhoud. Tijdens dit live programma is er een mogelijkheid om je reactie te plaatsen en blijf je op de hoogte van wat er elders in het land gebeurt.

Vraag gebedsboekje aan!

Zoals gebruikelijk stelt Open Doors voor de Nacht van Gebed een online gebedsboekje beschikbaar, met informatie over diverse landen waar christenen vervolgd worden. Ook staan daar enkele korte, persoonlijke verhalen in. Wil je het gebedsboekje ontvangen? Meld je dan aan via het formulier op de site van Open Doors . Je ontvangt medio mei dan een mail van ons, met een link om het gebedsboekje te downloaden. Daarnaast sturen we je een paar dagen vóór de Nacht van het Gebed een e-mail met de laatste informatie over het programma van die avond.

We hopen dat ook dit jaar velen in Oene op deze manier zullen meebidden voor onze verdrukte broeders en zusters.

De werkgroep Nacht van Gebed Oene.