nieuws

Nacht van Gebed Oene – Nacht van Gebed 16-17 juni

“Nacht van Gebed” voor de lijdende kerk

In de nacht van 16 op 17 juni 2017 zal er ook in Oene weer van 21.00 uur tot en met 01.00 uur een Nacht van Gebed zijn. De Nacht van Gebed is een initiatief van Open Doors, een organisatie die vervolgde christenen steunt in meer dan vijftig landen. De ‘Nacht’ wordt gehouden op honderden locaties in Nederland en België.

In Oene hopen we dit jaar voor de 15e keer mee te doen in de Ark. Het programma wordt onderverdeeld in vier blokken, welke aanvangen om 21.00 uur, 22.00 uur, 23.00 uur, en 0.00 uur. Het is niet verplicht om alle blokken aanwezig te zijn. De keus is aan u of jou tot het bijwonen van één of meerdere blokken. Bij elk blok wordt een video van Open Doors vertoond over vervolgde christenen in een bepaald land. Naast het lezen van een Bijbelgedeelte en het zingen van enkele liederen wordt er aan de hand van concrete gebedspunten gebeden voor de vervolgde christenen in dat land.

Doet u, doe jij mee? Graag zien we u en jou in de Ark, om met elkaar voor vervolgde christenen te bidden. We rekenen op jong en oud!

Voor meer informatie verwijzen wij naar: www.opendoors.nl/bid/nachtvangebed

De werkgroep Nacht van Gebed Oene