Kerk Oenenieuws

“Nacht van Gebed” voor de lijdende kerk 21-22 juni

In de nacht van 21 op 22 juni 2019 zal er ook in Oene weer van 21.00 uur tot en met 01.00 uur een Nacht van Gebed zijn. De Nacht van Gebed is een initiatief van Open Doors, een organisatie die vervolgde christenen steunt in meer dan vijftig landen. De ‘Nacht’ wordt gehouden op meer dan honderd locaties in Nederland en België.

In Oene doen we dit jaar weer mee in de Ark. Het programma wordt onderverdeeld in vier blokken, welke aanvangen om 21.00 uur, 22.00 uur, 23.00 uur, en 0.00 uur. Het is niet verplicht om alle blokken aanwezig te zijn. De keus is aan u of jou tot het bijwonen van één of meerdere blokken. Bij elk blok wordt een video van Open Doors vertoond over vervolgde christenen in een bepaald land. Naast het lezen van een Bijbelgedeelte en het zingen van enkele liederen wordt er aan de hand van concrete gebedspunten gebeden voor de vervolgde christenen in dat land.

Doet u, doe jij mee? Graag zien we u en jou in de Ark, om met elkaar voor vervolgde christenen te bidden. We rekenen op jong en oud!

Voor meer informatie verwijzen wij naar: www.opendoors.nl/nacht

De werkgroep Nacht van Gebed Oene