nieuws

Nacht van Oene wordt Avond van Oene

Op 24 oktober, de avond voorafgaand aan het 163ste Oener Koefeest, werd altijd de ‘Nacht van Oene’ georganiseerd door Café Restaurant Dorpszicht in Oene. Een reuzegezellige avond/nacht, voor jong en oud Oenenaren.  Dit jaar kan de ‘Nacht van Oene’ bij Dorpszicht door omstandigheden niet doorgaan.  Maar er is gelukkig een alternatief voor de feestvierders.

In de feesttent aan de kerkweg begint om 19.30 ‘Oene Got Talent’ , een avond waarvoor iedereen wordt uitgenodigd om zijn talenten te laten zien. Zang, dans theater, een muziekinstrument bespelen, alles mag! We hopen op veel deelnemers en toeschouwers. Doe jij ook mee? Ook voor groepen is er een onderdeel toegevoegd: de beste groepsact wint een avond Musicsession Drive in Show voor een feestavond! aanmelden mag via Oenegottalent@hotmail.com . 

Avond van Oene

Nadat ‘Oene Got Talent’ is afgelopen, is er de avond van Oene tot 00:30 uur, een gezellige avond met muziek van de Musicsession drive in show. Met een hapje en drankje verzorgd door Ben Kamphuis van proeverij restaurant de Rietstulp.