nieuws

Neem tissues mee naar de film Nowhere Special

NUNSPEET – Komende week wordt de film ‘Nowhere Special’ getoond op vrijdag 5 april, aanvang 20.15 uur. Een hartverscheurend verhaal over een vader die niet meer lang te leven heeft en op zoek gaat naar de perfecte ouders voor zijn zoon.

Nowhere Special is een indringend en lief Brits drama over een vader die een belangrijke keuze moet maken voor de toekomst van zijn zoontje. John (James Norton) is een 35-jarige alleenstaande glazenwasser in Noord-Ierland die de zorg heeft over zijn zoontje Michael van vier. John heeft echter niet lang meer te leven, dus gaat hij op zoek naar de perfecte ouders voor Michael. Hij denkt te weten wat hij zoekt en weet zich gesteund door het adoptiebureau, maar het perfecte gezin lijkt niet te bestaan. Toch moet John tot een beslissing komen.

Wat is een goede ouder en wie is het beste voor Michael? Samen ontdekken ze dat je op je gevoel moet vertrouwen. Nowhere special is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De chemie tussen James Norton als John en Daniel Lamont als de vierjarige Michael is fenomenaal.

De film van Umberto Pasolini raakt diep en zindert lang na. Tijdens Film by the Sea werd Nowhere Special dan ook bekroond met de publieksprijs.

Nog meer te zien: Burden op 19 april. Bankier van het verzet op 3 mei. Minari op 17 mei. Babylon op 31 mei.

Photo-by-Peter-Marley
Photo-by-Peter-Marley