De Heerd

Nieuw theaterseizoen theater de Heerd gaat bijna weer van start

Tijdens de Previewavond van 9 juni jl. heeft de theatercommissie van De Heerd de voorstellingen gepresenteerd voor een volle theaterzaal. Aan het einde van deze presentatie werd het nieuwe programmaboekje en de boekenlegger met daarop het theasterprogramma uitgedeeld. De week daarna is het boekje ook huis aan huis bezorgd als bijlage bij het nieuws- en advertentieblad De Schaapskooi. Diverse personen hebben ons laten weten geen boekje te hebben ontvangen. Mogelijk kwam dit door een ‘Nee-Nee’ of ‘Nee-Ja’ sticker op de brievenbus.
In De Heerd kunt u altijd nog een programmaboekje en/of boekenlegger halen. Direct na afloop van de previewavond zijn er al veel boekingen voor de verschillende voorstellingen gedaan.
Een geweldige respons en inmiddels zijn diverse voorstellingen al bijna of geheel uitverkocht.

Theaterbon

Vanaf dit seizoen kunt u in de Heerd ook een theaterbon kopen. Deze theaterbon is voor ieder willekeurig bedrag te koop, een uitermate leuk idee om cadeau te geven!
De bon is exclusief voor theater de Heerd ontwikkeld en kan aan de kassa in de Heerd ook in gedeelten worden besteed bij aankoop van een entreebewijs. Meer Informatie over deze bon kunt u verkrijgen aan de balie van De Heerd

Enkele voorstellingen willen wij alvast extra onder uw aandacht brengen

De eerste voorstelling van het seizoen is klassiek cabaret op vrijdag 6 oktober.
Beth & Flo met ‘Ander Onderwerp’. (try-out)
De cabaretvoorstelling van Beth & Flo is persoonlijk en doet soms een beetje pijn. Waarbij de pianomuziek van grote componisten als Rachmaninov, Scriabin en Bach zorgt voor knetterend vuurwerk van vier handen op een vleugel en misschien, als het nodig is, voor troost. Zij zouden optreden tijdens de previewavond, maar helaas door omstandigheden was het niet mogelijk.
Zij betreuren dat zelf ook ten zeerste en willen u op vrijdag 6 oktober a.s. graag laten zien en horen dat zij aanstormend talent zijn. Dit moet u zeker gaan zien als u van cabaret, klassiek en prachtig pianospel houdt.
Aanvang: 20.15 uur.
Entree € 19,50 (incl. consumptie).

Zaterdag 21 oktober komt Huub Stapel opnieuw naar de Heerd met ‘Alleen Familie’.
Dit is een extra voorstelling waarvoor nog slechts enkele plaatsen zijn.
Aanvang: 20.15 uur.
Entree € 29,50 (inclusief consumptie)

Vrijdag 27 oktober speelt Dutch String Collective ‘A Stairway to heaven’. In dit theaterconcert spelen vijf strijkers met een pianist klassiekers van vroeger én van de toekomst, met muziek van onder meer Purcell, Vivaldi, Mozart, Barber, the Beatles, Led Zeppelin, Rogier van Otterloo en John Williams.
Aanvang: 20:15 uur
Entree: € 22,50 (inclusief consumptie)

Omdat voor de voorstelling van Helligen Hendrik van 17 november a.s al direct een wachtlijst ontstond is er door de theatercommissie een tweede voorstelling geboekt bij het impresariaat.
Deze extra voorstelling van Helligen Hendrik staat ingepland op zaterdag 20 januari 2024.
Voor deze voorstelling zijn nog kaarten!

Meer informatie en online kaartverkoop op de website van het theater, theaterdeheerd.nl