nieuws

NUNSPEET – De komende week te zien in het Filmhuis:

NUNSPEET – De komende week te zien in het Filmhuis:

A ticket to paradise
De film ‘A ticket to paradise’ wordt getoond op vrijdag 6 oktober, aanvang 20.15 uur.
Romantische comedy met Oscar-winnaars Julia Roberts en George Clooney als kibbelende exen die weer verliefd worden. Twee gescheiden ouders zijn impulsief getrouwd, maar besloten er toen een punt achter te zetten. Plots krijgen ze te horen dat hun dochter Lily op een postdoctorale reis naar Bali gaat en besluit met een local te trouwen. Ze hebben een gezamenlijke missie: hun smoorverliefde dochter ervan weerhouden dezelfde fout te maken als zij ooit maakten.

Moonlight
De film ‘Moonlight’ wordt getoond op woensdag 11 oktober, aanvang 20.15 uur. Moonlight speelt zich af in de jaren ’80 in Miami. Het verhaal focust zich in drie hoofdstukken op de jeugd, puberteit en volwassenheid van een Afro-Amerikaanse man die zich in de turbulente stad Miami probeert staande te houden. Hij wordt gepest op school en thuis is het leven hard voor hem. Hij probeert zichzelf te ontdekken en liefde te vinden ondanks zijn worstelingen met zijn achtergrond en seksualiteit.

Nog meer te zien: I wanna dance with somebody. Toen ik je zag op 3 november. Triangle of sadness op 17 november. Everything Everywhere all at once op 1 december. Corsage op 15 december. Vortex op 12 januari. Close op 26 januari.