nieuws

Nurcan Hogeboom vraagt master stylist uit Hattem als bedrijfsleider voor Haarstudio Top Chic

Nurcan Hogeboom vraagt master stylist uit Hattem
als bedrijfsleider voor Haarstudio Top Chic

EPE – Nurcan Hogeboom, eigenaresse van Haarstudio Top Chic uit Epe is eerlijk. “Ik heb de afgelopen jaren best heel hard gewerkt. Dat is helemaal niet erg, natuurlijk. Daar ben je ondernemer voor. Toch was het ook wel eens wat te hectisch. Ik wilde rust aanbrengen in mijn ondernemerschap: meer runnen dan rennen. Daarom had ik al maanden de wens om een goede bedrijfsleider aan te trekken.”

Tijdens die zoektocht kwam haar voormalige buurmeisje Ageeth van den Beld ineens in beeld. “Ze werkte bij een toonaangevende kapsalon in Zwolle en was toe aan een nieuwe uitdaging. Het klikte meteen weer tussen ons. Ik heb haar gevraagd of ze bij mij aan de slag wilde gaan als bedrijfsleider. Soms komt er spontaan weer iemand op je pad, daar geloof ik in.”
De twee halen samen herinneringen op aan die tijd. “We woonden allebei in een flat aan de Klaverkamp in Epe. Jullie op nummer 116, wij op 118. Dat was een prachtige tijd.” Vooral voor Nurcan, zo vult ze eerlijk aan. “Wij waren als gezin uit Turkije naar Nederland gekomen. We hebben in die eerste jaren heel veel geleerd van onze buren. Zonder overdrijven: Ageeth en haar moeder hebben een grote rol gehad bij onze inburgering.”
Nu, jaren later, werkt Ageeth (50) bij Nurcan (49). “Ik ben daar erg trots op”, aldus de eigenaresse van Haarstudio Top Chic. “Als ondernemer wil ik altijd graag meegaan met de tijd en nieuwe ontwikkelingen integreren in het traditionele kappersvak. Daar gaat Ageeth me zeker nog meer bij helpen.”

De laatste trends
Ageeth vertelt over haar nieuwe uitdaging: “Ik heb de afgelopen jaren heel veel verschillende dingen gedaan in de kapperswereld. Als kleurspecialist ben ik altijd op de hoogte van de laatste trends, heb mij verder ontwikkeld in hoofdhuid- en haarspecialisatie, het geven van diverse trainingen en leerde daardoor zelf ook continu bij. Ik hoop mijn kennis en ervaring met veel passie in te zetten voor Top Chic en Nurcan mee te helpen om haar prachtige kapsalon in de wijde omgeving op de kaart te zetten. We gaan een bredere beleving toevoegen aan Top Chic.”Kappersabonnement en Keune Ambassador
De afgelopen 23 jaar heeft Top Chic een grote tevreden klantenkring opgebouwd. “Mensen kunnen zichzelf zijn bij ons. We nemen de tijd, geven uitgebreid haaradvies en we schenken een goede kop koffie”, aldus Nurcan. De Eper onderneemster introduceerde ook steeds unieke ideeën. Zo kwam ze met een uniek kappersabonnement (voor een standaard bedrag per maand, kunnen heren en dames zo vaak komen knippen als ze willen). “Dat is geen verplichting, trouwens. Toch vinden veel klanten het een positieve meerwaarde van ons bedrijf. Ik zie dat als extra service naar mijn klanten.”
Ook staat Haarstudio Top Chic al jaren bekend als Keune Ambassador. “Dit betekent dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken op het gebied van knippen, kleuren en styling. De producten zijn perfect en de organisatie Keune begrijpt hoe wij werken. Er zijn niet veel kapsalons die zich Keune Ambassador kunnen noemen.”

Wil je een knipafspraak maken of meer weten? Surf dan naar www.topchic.nl.

Ageeth van den Beld (rechts) gaat als bedrijfsleider aan de slag bij Haarstudio Top Chic uit Epe. Eigenaresse Nurcan Hogeboom vertelt: ‘In onze jeugd waren we buurmeisjes! We zijn toevallig weer op elkaars pad terecht gekomen. Ik geloof in dat toeval’. (Eigen Foto)