nieuws

Oener Koefeest – Afsluiting wegen tijdens Oener Koefeest

Afsluiting wegen tijdens Oener Koefeest

Op 19 oktober aanstaande  is weer het jaarlijkse Oener Koefeest. Veiligheid staat net als bij ieder ander evenement voorop. Om belangrijke wegen op en rondom het evenemententerrein goed begaanbaar te houden voor organisatie en hulpdiensten is, in samenwerking met gemeente Epe, besloten om enkele wegen in het dorp Oene af te sluiten voor gemotoriseerd verkeer tijdens het Oener Koefeest. Deze afsluiting vindt plaats op 19 oktober tussen 06:00 uur in de ochtend en 16:00 uur ’s middags. U kunt in deze periode ook niet langs de weg parkeren in deze straten.

Inrijkaart voor bewoners Woont u in één van de straten die zijn afgesloten? Dan kunt u een inrijkaart aanvragen. Op vertoon van uw inrijkaart kunt u met uw auto toegang krijgen tot het afgezette evenemententerrein. Let er wel op dat u op uw eigen erf parkeert. Parkeren langs de openbare weg is verboden. U krijgt hiervoor een boete.

Vraag u inrijkaart voor 23 september aan Per adres kunt u één inrijkaart aanvragen. U kunt hiervoor tot uiterlijk 23 september terecht bij het secretariaat van het Oener Koefeest via secretariaat@oenerkoefeest.nl. Hier kunt u ook terecht voor vragen.

Meer informatie over de wegafsluitingen en het evenement vindt u op de website van het Oener Koefeest:
www.oenerkoefeest.nl.

Afgesloten straten tijdens Oener Koefeest:

Donselaarsweg
Ida Pluckroosweg
Gerrit ten Holteweg
Boudewijnsweg
Groeneweg
Dorpsstraat
Klaterstraat
Beukenhaag
Duivenslag
Wethouder Heeringstraat
Ds. Doornenbalstraat
Diekland
Keizerstraat
Markstraat
Kerkweg (ten zuiden van Molenstraat)
Houtweg (vanaf Koekampsweg)
Eperweg  (vanaf Boshoekerweg)
Horthoekerweg (deel binnen de kom)