Ondertekening overeenkomst ontwikkeling DekaMarkt-locatie Vaassen

Op woensdagmiddag 15 juli vond de ondertekening plaats van de overeenkomst voor de ontwikkeling van de DekaMarktlocatie in Vaassen, gemeente Epe.

Harald Lesterhuis, financieel directeur van Dreef Beheer B.V., en Robert Scholten, wethouder gemeente Epe, ondertekenden voor de ingang van de supermarkt samen de overeenkomst.

Primeur: Dreef bouwt als eerste commerciële ontwikkelaar sociale huurwoningen 

Gemeente Epe en Dreef Beheer B.V. hebben samen afgesproken om invulling te geven aan de sterke wens ook dit gedeelte van het centrum van Vaassen op te knappen. Supermarkt DekaMarkt komt vernieuwd en twee keer zo groot terug. Dit biedt straks ook ruimte voor horeca aan het Marktplein. Tegelijk komen er woningen in de sociale- en betaalbare huur, maar ook middenhuur. Dreef Beheer B.V. is de eerste commerciële projectontwikkelaar die woningen voor de sociale- en betaalbare verhuur gaat bouwen in de gemeente Epe.

Afronding in twee jaar

Wethouder Scholten sprak over een belangrijk moment. “De ontwikkelingsovereenkomst is nu ondertekend. We waren al geruime tijd bezig met dit project, al meer dan 10 jaar.” Over goed een jaar wordt naar verwachting de bestemmingsplanprocedure afgerond. De bouw zelf neemt ongeveer ook een jaar in beslag. Onderstaande impressies tonen hoe de nieuwbouw er uit kan komen te zien. Komende periode gaat Dreef Beheer B.V. aan de slag met de daadwerkelijke uitwerking van de plannen.