Ons Oene Jubileumtoernooi – VV Oene 25 juni

Omdat onze voetbalclub dit jaar 75 jaar bestaat, organiseren we dit jaar een Ons Oene Jubileumtoernooi. Ben je lid, sponsor of donateur van vv Oene en vind je het leuk om mee te doen aan het jubileum voetbaltoernooi op zaterdag 25 juni? Geef je dan op!

De wedstrijden worden op een half veld gespeeld met 7 spelers. Er kunnen per team maximaal 10 spelers meedoen, waarbij je minimaal 14 jaar moet zijn. In elk team zit minimaal 1 lid van vv Oene in het team. Het is de bedoeling dat je als team een herkenbaar tenue/shirt draagt.

De eerste wedstrijden beginnen om ongeveer 12.00 uur. Zorg dat je op tijd bent. Elke teamleider(ster) ontvangt van te voren een wedstrijdschema. De laatste wedstrijden worden rond 16.00 uur gespeeld, afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Na de wedstrijden is er een prijsuitreiking en daarna kan er nog lang gegeten en gedronken worden.

Kosten

De kosten voor het toernooi bedragen: € 15,- per persoon inclusief BBQ (drankjes voor eigen rekening en alcohol onder de 18 jaar is niet toegestaan). Het geld kan betaald worden bij inleveren van het formulier of voor aanvang van het toernooi bij één van de twee ondergetekenden. Het zou leuk zijn als partners of toeschouwers ook blijven BBQ-en. Hier zijn eveneens kosten van € 15,- p.p. aan verbonden en men moet zich van voren op geven via het formulier. Indien er iemand niet komt die wel is opgegeven, worden de kosten wel in rekening gebracht


Opgeven?

Meedoen? Lever dit formulier uiterlijk 2 juni 2022 ingevuld in bij Gert Wim Bibo of Michel van Limburg. Mocht je ze niet tegenkomen, dan kun je het formulier in de Spilklomp in de kantine doen of mailen naar onsoene@vvoene.nl.