radio794

Op 10 juli in de Speuldeuze en Praotstoel794

Erik Daems is onderweg in ’t middn van Aoveriesel um te kieken naor mooie Sallandse streektaalnummers veur disse Speuldeuze. Wie bint beniejd of ie wat van begriep wat Aalt Westerman, Höllenboer, Duo Weijland of Luuks Nijsingh bedoeld hebt?

Om 10 uur is Tony van Dommelen weer in de studio bij de Praotstoel en dan zit Linda Seinstra klaar voor de presentatie. We hebben dan een Praotstoel waarin we kijken naar de naderende schoolvakantie in deze regio. Wat er dan geregeld voor de mensen die niet op vakantie kunnen of willen. Wat doet het Cultuurplein in Epe en Heerde. Cor Rorije heeft opnamen gemaakt met de directeur van het Cultuurplein , Rinette van der Vliet, over de wijziging van de website die de nieuwe uitdagingen laat zien. En met de Buurtcaoch voor de cultuur in de gemeente Heerde, Jan Bertil Pool, over 60+TV en de vooruitzichten op Heerdelijk Festival op 25 september in het Van Meurspark. En natuurlijk de berichten uit de weekkranten en de Agenda vanaf 11:40u door Cor Rorije.Larissa Brinkhoff van KoppelSwoe in Epe praat ons bij over de Zomerschool in Epe en Heerde. Dit jaar een mooie samenwerking. Om 11uur praat Linda Seinstra met Jan Nitrauw over de verkrijgbaarheid van de kaarten voor de theatershow “Zo gaan we allemaal” dat op 17 en 18 september wordt gespeeld in Wapenveld.  En we Laten de plannen van Heel Epe Beweegt passeren in een opname die Cor Rorije dinsdagmiddag maakt in de EGW in Epe met BuurtCaoch Vincent Rotman. Dan zullen alle beweegmomenten van deze zomer in Epe voorbij komen. Ja het wordt onrustig deze zomer, maar wel reuze gezellig!

Kijk vooral op WWW.Radio794.nl voor het laatste nieuws over de uitzending.

U hoort de Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) elke zaterdag.

Radio 794 is te ontvangen via  106,5 FM & 107,8 FM ether – glasvezel KPN 1186 – 93,1 FM kabel – www.rtv794.nl – DAB kanaal 7B (190,64 MHz)

Herhalingen van de Praotstoel zijn op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u  

Als we nog tijd kunnen vinden dan houden we onze volgers op Facebook op de hoogte van de onderwerpen in ons programma.  www.facebook.com/praotstoel794