nieuwsradio794

Op 15 mei in de Speuldeuze en Praotstoel794

Drenthe begint veur Erik Daems bekender te wordn. Daorumme löt hie uule meegenietn van de mooiste deunties die hie noe kan vinn.  

Om 10 uur is Tony van Dommelen weer de stationchef bij de Praotstoel en Cor Rorije zit dan op de presentatie stoel.

We beginnen dan met Karien v.d.Berg van KoppelSwoe in Epe om ons bij te praten over de nieuwe activiteiten in Bloemfontein aan de Wetstraat in Vaassen.

Met Martin Lokhorst, de voorzitter van de 75 jarige Ondernemersvereniging Epe praten we dan over het herstel na Covid-19 in de gemeente Epe.

Met Gerrita Reumer, de mantelzorgondersteuner van KoppelSwoe, praten we over welke acties gedaan worden om Mantelzorgers meer veerkracht te geven in deze pandemie en meer.

Wij hopen met Kevin Bosch en eventueel stagiaires te praten over het onderzoek van Babette naar sporters met een beperking en Jeroen die sportevenementen in de gemeente Heerde wil samenbrengen op één platform.

Daarna hebben wij tijd om de berichten uit de weekkranten en de EvenementenAgenda vanaf 11:40u door te geven.

Kijk vooral op WWW.Radio794.nl voor het laatste nieuws over de uitzending.

U hoort de Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) elke zaterdag.

Radio 794 is te ontvangen via  106,5 FM & 107,8 FM ether – glasvezel KPN 1186 – 93,1 FM kabel – www.rtv794.nl – DAB kanaal 7B (190,64 MHz)

Herhalingen van de Praotstoel zijn op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u  

Als we nog tijd kunnen vinden dan houden we onze volgers op Facebook op de hoogte van de onderwerpen in ons programma.  www.facebook.com/praotstoel794