radio794

Op 24 juli in de Speuldeuze en Praotstoel794

In de Speuldeuze is Erik Daems de knoppmbaas vanaf 10:00u en is onderweg in Limburg um te kieken of d’r nog mooie streektaalnummers espaord bint veur ’t hoge waeter. Disse Speuldeuze zal laotn heurn det ’t waeter gien invloed hef ehâd op de mooie Limburgse klankn. Wie bint beniejd of ie begriep wat Beppie Kraft, Gé Reinders, Big Benny en Benny Neyman bedoelt hebt?

In deze Praotstoel beginnen we met Tony van Dommelen achter de knoppen, en knoopt Cor Rorije een gesprek aan met apothekers-assistentente Leonore Eilander van Apotheek Heerde over vakantiereizen. Zij gaat Cor bijpraten over; waar de mensen op moeten letten als zij op vakantie gaan. Wat doe je wel en wat beslist niet?

We bellen om 10:35u met Mariëlle Karssing van Rotary Hattem-Heerde en praten over de organisatie van “Heisa in Heerde” op 11 september dit jaar. Ze zijn op zoek naar groepen en artiesten die een performen kunnen verzorgen die dag in het centrum van Heerde op verschillende locaties.

Daarna praten we om 11 uur met Linda Brouwer van KoppelSwoe over de renovatie van Triton. Daarbij hebben wij ook een telefoonlijntje open met een of meer mensen van de gebruikersgroep van Triton, waaronder straks de buurtvereniging Oosterhof. We praten dan over welke invloed Triton nu en straks heeft in deze wijk in Vaassen.

Om 11:35u bekijken we de Berichtenbox in de studio en de Agenda.

Kijk vooral op WWW.Radio794.nl voor het laatste nieuws over de uitzending.

U hoort de Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) elke zaterdag.

Radio 794 is te ontvangen via  106,5 FM & 107,8 FM ether – glasvezel KPN 1186 – 93,1 FM kabel – www.rtv794.nl – DAB kanaal 7B (190,64 MHz)

Herhalingen van de Praotstoel zijn op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u  

Als we nog tijd kunnen vinden dan houden we onze volgers op Facebook op de hoogte van de onderwerpen in ons programma.  www.facebook.com/praotstoel794