Op 26 juni in de Speuldeuze en Praotstoel794

Erik Daems is weer trugge in Grunn um te zuukn naor naor mooie streektaalnummers veur disse Speuldeuze. Wie bint beniejd wat ie d’r van vind.

Om 10 uur is Tony van Dommelen weer in de studio bij de Praotstoel en dan zit Cor Rorije klaar in de presentatie.

We hebben dan een Praotstoel waarin we kijken naar twee buiten-musea in onze regio. Ik mag komende dinsdag praten met de mensen van het Nationaal Zuivelmuseum op de Erve IJzerman in Wapenveld. Met voorzitter, Inez Pijnenburg, secretaris, Jan Nitrauw en ook met de museum coördinator Jaco Heeren en de projectleider Els Thijssen hebben wij genoeg te bepraten over dit bijzondere museum. Wellicht komen wij Joris Driepinter nog tegen. Linda Seinstra is zaterdag na een jaar afwezigheid weer in het Museum Vaassen Historie aanwezig. Daar gaat zij vanaf 11 uur met bezoekers en vrijwilligers praten over alles wat er te zien en doen is in en om de boerderij en de exposities in het expositiegedeelte.

En natuurlijk de berichten uit de weekkranten en de Agenda vanaf 11:40u door Cor Rorije.

Kijk vooral op WWW.Radio794.nl voor het laatste nieuws over de uitzending.

Kijk vooral op WWW.Radio794.nl voor het laatste nieuws over de uitzending.

U hoort de Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) elke zaterdag.

Radio 794 is te ontvangen via  106,5 FM & 107,8 FM ether – glasvezel KPN 1186 – 93,1 FM kabel – www.rtv794.nl – DAB kanaal 7B (190,64 MHz)

Herhalingen van de Praotstoel zijn op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u  

Als we nog tijd kunnen vinden dan houden we onze volgers op Facebook op de hoogte van de onderwerpen in ons programma.  www.facebook.com/praotstoel794