radio794

Op 29 mei in de Speuldeuze en Praotstoel794

Gelderland is veur Erik Daems bekend gebied. Hie geet disse keer in de Achterhook neuzn naor mooie streektaalnummers.

Om 10 uur is Tony van Dommelen weer in de studio bij de Praotstoel en dan zitten Linda Seinstra en Cor Rorije om de beurt op de presentatie-stoel.

Linda begint dan met Jos Bleijenberg de bestuurder van Hanzeheerd om ons bij te praten over de voorgenomen fusie tussen Woonzorgorganisatie IJsselheem en  Zorginstelling Hanzeheerd (Brinkhoven en Bongerd).

Cor mag met docente Joke Scholten van de Bibliotheek Noord Veluwe en wethouder Segerek van de Gemeente Heerde gaan we kijken hoe de stijging van de Laaggeletterdheid op de Noord Veluwe doorbroken kan worden.

Tussen 11:00u en 11:40u gaan we horen wat Heel Epe beweegt binnen de gemeente Epe aan acties heeft klaarstaan tot de schoolvakantie. Buurtsport, JOGG, Gezonde School, Lokaal Sport- en Beweegakkoord en Ouderensport zijn al veel zaken in gang gezet. Maar is er een eindsprint om iedereen gezond met vakantie te sturen?

Daarna hebben wij tijd voor de berichten uit de weekkranten en de Agenda vanaf 11:40u.

Kijk vooral op WWW.Radio794.nl voor het laatste nieuws over de uitzending.

U hoort de Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) elke zaterdag.

Radio 794 is te ontvangen via  106,5 FM & 107,8 FM ether – glasvezel KPN 1186 – 93,1 FM kabel – www.rtv794.nl – DAB kanaal 7B (190,64 MHz)

Herhalingen van de Praotstoel zijn op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u  

Als we nog tijd kunnen vinden dan houden we onze volgers op Facebook op de hoogte van de onderwerpen in ons programma.  www.facebook.com/praotstoel794