Op 5 Februari in de Speuldeuze en Praotstoel794

Gaat Erik Daems in de Speuldeuze weer zoeken in Zeeland en West-Vlaanderen naar heel nieuwe en oude pareltjes in de streektaalmuziek.

Dan bellen we met een van de bestuursleden van Speeltuin de Schotkamp in Heerde. Zij zoeken bestuursleden voordat de vereniging omvalt.

Op woensdag maakt Cor Rorije een opname bij Lagemaat in Heerde over het demoteren van gebouwen voor hergebruik. Hij krijgt uitleg door manager Arend van de Beek over het “Lego-demonteren” en bouwen.

We hebben om 11:00u een gesprek met de voorzitter van de Rossumdaerpers, Rob Hoppenbrouwer,  over de afgelasting van het Carnaval in Vaassen. Welke invloed zal dit hebben op de vereniging nu er al tweemaal is uitgesteld?

Cor Rorije maakt donderdag een opname in het Kulturhus-Oene met de kinderen en leerkrachten van de basisscholen die daar meedoen aan het project “Muziek in de klas” van het Cultuurplein Noord Veluwe. We zijn dan aanwezig in de basisschool de Bongerd en hopen dat er ook kinderen van de “School met de bijbel” aan de Houtweg, aanwezig kunnen zijn evenals een van de leerkrachten.

Berichten uit de Berichtenbox van RTV794 en de Agenda vanaf ongeveer 11:40u.

Kijk vooral op WWW.Radio794.nl voor het laatste nieuws over de uitzending.

U hoort de Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) elke zaterdag.

Radio794 is te ontvangen via  106,5 FM & 107,8 FM ether  –  glasvezel KPN 1186

Of via internet www.rtv794.nl (Live Radio) – DAB-kanaal 7B (190,64 MHz).

Herhalingen van de Praotstoel zijn op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u.