radio794

Op 9 juli in de Speuldeuze en Praotstoel794

Volgende week heeft Erik Daems nieuwe plannen in de Speuldeuze. Hij heeft dan in Overijssel gekeken naar bijzondere streektaalmelodietjes. We praten dan met Elseline Timmer, de Kwartiermaker van de Noord-Veluwe Academie, over de nieuw te ontwikkelen opleidingslijn van de zorgverleners op de Noord-Veluwe. Viattence, WZU en Zorgverlening het Baken hebben daarvoor de handen ineengeslagen met Deltion en Landstede.
We gaan praten met Ankie Lammers van de Klompenpaden in Emst over de jubileum-puzzeltocht van het Lobrinkerpad in Emst. Hoe werkt het en zal dat “Klanten” trekken?
We hopen wat meer te horen over de Ventwagen van de Buurtwinkel in Epe. Dus moeten we even wachten of Cor Rorije maandag de juiste persoon heeft kunnen vinden die daar over gaat.
Berichten uit de Berichtenbox van RTV794 en de Agenda vanaf 11:20u omdat we afgelopen zaterdag teweinig berichten hebben kunnen voorlezen.
Kijk vooral op WWW.Radio794.nl voor het laatste nieuws over de uitzending.
U hoort de Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) elke zaterdag bij RTV794.
Radio794 is te ontvangen:
Gemeente Heerde via 106,5 FM & Gemeente Epe via 107,8 FM.
Of DAB-radio via kanaal 7B (190,64 MHz. Het Radiokanaal van RTV794 is 913
TVuitzendingen
Via glasvezel KPN kanaal 1468. Kabel bij Ziggo op kanaal 49 (CI+ module : 49
Of via internet www.rtv794.nl (Live Radio of Beeld).
Het TV-kanaal van de lokale omroep wordt gezamenlijk gebruikt met onze collega’s van Voorst (RTV Voorst ) en Brummen (RTV Veluwezoom).
Herhalingen van de Praotstoel zijn op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u.
Berichten voor de Praotstoel kunnen ingezonden worden via redactie@rtv794.nl .