nieuws

“Op pad in Oene” – dinsdag 25 juli en dinsdag 1 augustus

“Op pad in Oene

Het jaarlijkse evenement “Op pad in Oene” wordt dit jaar gehouden op dinsdag 25 juli en dinsdag 1 augustus

De deelnemers aan de “Op pad in Oene”dagen zijn op beide dinsdagen geopend van 10.00-17.00 uur ( de kerk vanaf 11.00 uur) en dit evenement kunt u zowel op de fiets als met de auto bezoeken.

Deelnemers zijn: Aardbeientuin Gerrit en Trijnie Bronsink, Hoefsmederij Bronkhorst, J&J Glaskust, Bernadette van Munster, Sari Fair Fashion, Wijngaard De Druiverij, Korenmolen Werklust, De Schoof/ Stichting De Buurderij, Atelier De Witte Pimpernel Quilt & Creatief Handwerk, Cultuur Historisch Museum Oene, Galerie”T Koetshyus, De Boerderij Oene ( Zorgboerderij/De Passerel ), Café Restaurant Dorpszicht en de Oener Kerk.

De deelnemende bedrijven hebben gedurende deze dagen diverse activiteiten en ook bij Café Restaurant Dorpszicht kunt u de hele dag terecht voor een hapje en een drankje.

Flyers met daarin informatie over de deelnemende bedrijven, de locaties en de routebeschrijving ( auto/fiets route ) zijn te verkrijgen bij de deelnemende bedrijven, via VVV Epe, via Oene-info.nl en een aantal recreatieve bedrijven in de omgeving.

Het worden weer twee hele gezellige dagen in en om het mooie pittoreske en veelzijdige dorp Oene!

Dit evenement is geschikt voor jong en oud, voor het hele gezin, voor een ieder wat wils. Ook voor kinderen zeer geschikt door de vele educatieve aspecten.

Entree en parkeren is gratis bij de diverse deelnemers.

Menigeen staat ieder jaar weer versteld wat het dorp Oene te bieden heeft.

U bent van harte welkom!