kulturhus

Opening Expositie Corrie Kieskamp – van Elderen in kulturhus 11 januari

Schilderijen

Alweer 30 jaar geleden is Corrie Kieskamp – van Elderen begonnen met schilderen. Daarvoor was tekenen al jaren haar passie. In haar werk is goed te zien dat Corrie is opgegroeid op het platteland. Het liefst schildert zij landschappen met veel lucht en water. Corrie beheerst meerder technieken, begonnen met olieverf schilderen en daarna ging ze over op aquarel en acryl. Haar laatste werken zijn weer gemaakt met olieverf. In de afgelopen jaren heeft Corrie allerlei cursussen gevolgd. Als laatste de schilderopleiding bij Art Partout in Deventer. De kennis en ervaring die Corrie heeft opgedaan geeft ze met veel plezier ook weer door aan anderen, zowel privé als in haar werk in de zorg.

Deze expositie geeft u een mooi overzicht van de verschillende technieken en materialen die Corrie in de loop van de tijd heeft gebruikt voor haar schilderijen. Het werk van Corrie is vanaf 11 januari 2020 te zien in de expositieruimte van het Kulturhus Oene

De expositie wordt op zaterdagmiddag 11 januari 202 om 16.00 uur geopend door Rianne Kieskamp. Daarna blijft de expositie te zien tot half april.

U wordt allen van harte uitgenodigd om te komen kijken tijdens de openingstijden van het Kulturhus Oene, Dorpsstraat 14-16 te Oene.