Oratorium Epe – Oratoriumkoor Epe zoekt nieuwe leden

Oratoriumkoor Epe zoekt nieuwe leden

 In het Kulturhus EGW, Stationsstraat 25 te Epe, studeren de enthousiaste leden van het Regionaal Oratoriumkoor Epe iedere maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur bekende en minder bekende klassieke koorwerken in. Het Messa di Gloria van Puccini en Psalm 95 van Mendelssohn waren in november 2016 onderdeel van het jubileumconcert bij het tienjarig bestaan van onze vereniging. Bij de uitvoering in april 2018 staan op het programma:

–          Te Deum van Johann A. Hasse (1693 – 1783)

–          “Wer nur den lieben Gott lässt walten” van Mendelssohn

–          Psalm 42 van Mendelssohn

–          Missa Brevis KV194 van Mozart.

Het koor staat onder de inspirerende leiding van de dirigent Han Siertsema die het koor sinds september 2014 onder zijn hoede heeft.

Onder andere door vergrijzing is het ledental de laatste paar jaar teruggelopen tot de huidige 35 leden. Nieuwe leden zijn zeer welkom. Er is nog plaats voor alle stemsoorten, maar gelet op de stemverhoudingen verwelkomen we vooral graag nieuwe bassen, tenoren en sopranen. Dat kan als gewoon lid, maar ook als projectlid. Koorervaring is welkom, maar niet noodzakelijk.

Heeft u belangstelling, neem dan contact op met de voorzitter van het koor: voorzitter@oratoriumepe.nl.  Komt u eerst een keer kijken om te zien of het bij u past. De partituren liggen voor u klaar! Voor meer informatie, zie onze site: www.oratoriumepe.nl.