Oranje vereniging O.Z.O.

OZO feest 7, 8 en 9 september

Ons OZO feest is op dit jaar op 7, 8 en 9 september. Een gezellig familiefeest in Oene.

Tickets uitsluitend online verkrijgbaar via www.feestinoene.nl. Geen verkoop meer aan de tent!
Leden krijgen een mail met hun gratis tickets.

Er is dit jaar geen optocht meer door het dorp, maar wel een kinderparade op eigen terrein rondom de weide en het Kulturhus, en iedereen mag komen kijken!

We beginnen met de revue op donderdagavond, officieel geopend door de burgemeester. Op vrijdag hebben we de kindermiddag, speciaal bedoeld voor alle schoolkinderen uit Oene. Na afloop mag iedereen nog even de kermis op!
Op vrijdagavond organiseren wij een feestquizz. U kunt zich opgeven met 4 tot 8 personen en dan strijden tegen andere groepen! Wie weet het meest over muziek, theater, geschiedenis, Nederland, enz. Na afloop van de quizz gaan we nog even los met de feestquizz DJ. De zaterdagmiddag organiseren we een alternatief voor de optocht: een kinderparade aan het begin van de middag over ons eigen terrein. De muzikale begeleiding is natuurlijk van Muziekvereniging Vriendschap. Zaterdagmiddag is er aansluitend veel te doen op het feestterrein: kermisattracties, bierkrat duwen, vogelschieten, misschien een rodeostier, en ga zo maar door. En natuurlijk veel gezelligheid!

De zaterdagavond sluiten we af met een liveband. We beginnen vroeg, kom dus op tijd voor het meeste dansplezier!!

Programma OZO 2023:

Donderdagavond 19.45 uur: Muzikale Revue met Twente Plat

Vrijdagmiddag 13.30 kindershow Goochelaar Huub Cooijmans

Vrijdagavond 20 uur: Pubquizz en DJ drive-in show

Zaterdagmiddag 13.30 uur: kinderparade op eigen terrein, bierkratduwen, vogelschieten, straatorkest Miami, kermis en vele attracties.

Heb jij nog spulletjes die je verkopen wil? Zaterdagmiddag 9-9-23 tijdens het O.Z.O feest is er ook een kleedjesmarkt, dus geef je op , en verdien een leuk zakcentje mail naar: info@feestinoene.nl

Zaterdagavond 20 uur: liveband Kabaal.