Pas gerenoveerd Witte Berken Natuurhotel maakt vliegende start

Afgelopen voorjaar trok het gezin Paauwe naar Epe om daar Witte Berken Natuurhotel over te nemen en na een grondige renovatie ontvangen ze nu hun gasten in het compleet vernieuwde 4-sterrenhotel. Het Hotel en Restaurant valt in de smaak bij toeristen én bij de buurtbewoners.

Samen met hun dochters Aimée (14) en Maite (11) namen Jan Paauwe en Margreet Paauwe-De Vries hun intrek in Epe om daar een nieuw leven op te bouwen als eigenaars van het vernieuwde Witte Berken Natuurhotel. Het gezin met Nederlandse roots leefde en werkte de afgelopen 30 jaar in België en ging hun droom achterna. Van een traditionele plek hebben ze het hotel en restaurant omgetoverd tot natuurhotel en restaurant; een uitvalsbasis voor de buitenmens en levensgenieter die gesteld is op luxe en comfort.

Margreet Paauwe-De Vries: “Sinds de overname in het voorjaar hebben we het Hotel volledig vernieuwd en zijn we sinds de zomer open met ons nieuwe concept. De kamers, de gemeenschappelijke ruimtes en het restaurant hebben een metamorfose ondergaan en stralen luxe en comfort uit. We merken dat dit in de smaak valt bij onze gasten én bij buurtbewoners, die graag een hapje bij ons komen eten. We hebben al een drukke zomer achter de rug, we merken dat het toerisme in Nederland én naar de Veluwe enorm populair is. We maakten echt een vliegende start!”