veluvine Nunspeet

Passie voor Fanfare!

NUNSPEET – Zaterdag 13 mei ontvangt het Gelders Fanfare Orkest in Veluvine Nunspeet haar fanfarevrienden uit België. De Koninklijke Fanfare ‘Kempenbloei’ uit Achel, bij de fanfareliefhebbers bekend als dé Wereldkampioen-Fanfare, staat samen met het Gelders Fanfare Orkest garant voor een avond vol fantastische fanfaremuziek!

Onder leiding van haar dirigenten Ivan Meylemans en Erik van de Kolk brengen de orkesten een spetterend programma met uitdagende orkestwerken die aangevuld worden met hoogstaande en verrassende solo-optredens. Eens in de 4 jaar meten de orkesten hun krachten in Kerkrade tijdens het Wereld Muziek Concours, maar in de tussenliggende tijd ontmoeten de orkesten en dirigenten elkaar graag om muzikale krachten te bundelen en het publiek te verrassen met de door hen zo geliefde fanfaremuziek.

Op het programma: Angelus Koraalvariaties (Ed de Boer), The Flying Dutchman (Martin Ellerby), Dark Rain (Andy Scott), Hypernikon (Jan Van der Roost), Destino: Tango! (Willem van Merwijk). Solisten: Niels Lukkesen (bastuba), Erik-Jan de With en Daan van Koppen (saxofoon)

Kaarten voor Kempenbloei & Gelders Fanfare Orkest op zaterdag 13 mei zijn te bestellen via veluvinenunspeet.nl of aan de kassa.