Pompoen Potter Party 2 november kulturhus EGW

Harry Potter-liefhebbers opgelet! De Pompoen Potter Party (PPP) keert terug in Kulturhus EGW. Dus oefen je toverspreuken, pak je bezem en bedenk alvast hoe jij je wilt laten zien op het ‘Zwijnstein’ van Epe. Dit keer is de datum 2 november uit de hoge Sorteerhoed gekomen. Deze middag is van 12.00 tot 18.00 uur van alles te beleven voor jong en oud.

De ingrediënten die van de vorige PPP zo’n feest maakten, zullen zeker niet ontbreken. Denk aan de workshop pompoen snijden bijvoorbeeld. Ook is er voortreffelijke pompoensoep te verkrijgen. Door het Epe Bier Collectief wordt er smakelijk pompoenbier uitgeserveerd.

Het wordt een sfeervolle, warme en ontspannen feelgood-party waarbij de fans zich ook kunnen verliezen in de magische wereld rondom de jonge tovenaar Harry Potter.

Sowieso is De Kattenketel uit Houten aanwezig. Dit bedrijf geeft workshops die op Harry Potter geïnspireerd zijn. Zo worden er toverdranken gebrouwen en fantasy-producten gemaakt. Naast hun ‘Wegisweg’-kraam waarbij je niet uitgekeken raakt, maken zij onder andere pompoenbollen. Het belooft weer een betoverende editie te worden!