Programma week 44 Veluvine Nunspeet

In week 44 komt Kirsten van Teijn op donderdag 31 oktober naar Veluvine met haar schaamteloze, eerlijke en muzikale voorstelling. Daarnaast is op vrijdag 1 november de film Rocketman te zien, gebaseerd op het verhaal van de legendarische Elton John in het begin van zijn muziekcarrière.

Kirsten van Teijn – Nobel

In Nobel vertelt Kirsten over hoe we in alles proberen het perfecte plaatje te creëren.  Ze bespreekt het verlangen naar het uitbreken uit benauwde patronen, die worden doorgegeven in families, maar ook de patronen in zichzelf en haar generatie. Kirsten toont aan hoe schijnbaar onbelangrijke zaken een gevaarlijke kiem in zich dragen. Een schaamteloos, eerlijk en stijlvol muzikaal programma dat donderdag 31 oktober te zien is om 20.15 uur in Veluvine.

foto Sander de Goede

Film: Rocketman

De film Rocketman is gebaseerd op het bijzondere verhaal over de legendarische artiest Elton John in het begin van zijn muziekcarrière. Een small-town boy die uitgroeide tot één van de meest iconische personen uit de popcultuur. De film, waar de meest geliefde nummers van Elton John voorbij komen, is vrijdag 1 november te zien om 20.15 uur in Veluvine.

Rocketman

Kaartverkoop Veluvine

Kaarten voor voorstellingen en films zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of af te halen bij de kassa van Veluvine. De kassa is op werkdagen geopend van 09.00 t/m 17.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.