Programma Witte Tent Week 2018 Oene : ZOEK HET UIT!

Witte Tent Week 2018: ZOEK HET UIT!

Samen staan we stil bij het thema ‘Zoek het uit!’ Samen hopen we te luisteren naar Gods Woord, te zingen, te spelen en te sporten. We heten iedereen, maar speciaal alle kinderen en tieners, weer van harte welkom op het Oude Voetbalveld (Horthoekerweg) in Oene.

Soms sta je zomaar opeens voor een nieuwe uitdaging. De ketting van je fiets ligt er af, er wordt onverwachts een toets uitgedeeld, of je bal rolt in een brede sloot. Wat nu? Uitleg is niet altijd dichtbij. In het dagelijks leven moeten we het vaak maar ‘uitzoeken’. Soms met je handen, soms met het hoofd. Maar in alle gevallen moeten we op zoek naar informatie. Dat is wat we op de Witte Tent Week ook doen. Aan de hand van Bijbelverhalen gaan we van alles uitzoeken over Jezus. Hoe Jezus geneest, hoe Jezus redt, hoe machtig Jezus is. Thema’s waar we samen nog zó veel van kunnen leren.

Woensdag 22 augustus

10.00-12.30 uur: Kleuters van 4 en 5 jaar en kinderen van 6-12 jaar: Uitleg over het thema, spel, proefjes, samen eten.

13.00-15.00 uur: Kinderen van 6-12 jaar: Samen zingen, luisteren naar een mooi Bijbelverhaal, de knutselclub en “Knabbel & Babbel”.

17.30-22.30 uur: Jeugd vanaf 12 jaar > EMST-OENE

Te Land, ter Zee en in de Lucht! Let op: we vertrekken uiterlijk 17:45 uur vanaf het oude voetbalveld in Oene (Horthoekerweg) richting de Hezebrink in Emst. Vergeet niet je fiets mee te nemen. De avond eindigt op het oude voetbalveld in Oene (Horthoekerweg)

Zie voor programma poster tieneravond hieronder

Donderdag 23 augustus

10.00-12.00 uur: Kinderen van 6-12 jaar: Samen zingen, luisteren naar een mooi Bijbelverhaal, “Knabbel & Babbel”, de knutselclub.

19.45-22.00 uur: Iedereen! Alle kinderen, ouders en andere belangstellenden:

Slotavond. Zo kunt u ook de sfeer proeven die de kinderen de afgelopen dagen hebben meegemaakt! 19.45 uur: Inloop met koffie en limonade. 20.00 uur: Opening, zingen, Bijbelverhaal, spel en nog veel meer. Aansluitend: Lampionnenoptocht door het dorp!

Vrijdag 24 augustus

10.00-12.30 uur: Kinderen van 6-12 jaar: Samen zingen, luisteren naar een Bijbelverhaal, “Knabbel & Babbel”, een leuk spel en… samen lekker pannenkoeken eten!

14.00-15.30 uur: Kleuters van 4 en 5 jaar: Weer een gezellige middag samen met de kleuters! Samen zingen, luisteren naar een mooi Bijbelverhaal, samen knutselen en spelen.

Zondag 26 augustus

09.30-11.00 uur: Afsluitende kerkdienst voor iedereen. Tijdens deze dienst zullen de kinderen de weektekst opzeggen en een paar liedjes zingen die ze deze week geleerd hebben.

We hopen dat je er al zin in krijgt! Ook als je nog nooit bent geweest: kom gerust een kijkje nemen! En neem maar zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes mee, dan maken we er samen een gezellige week van. Ook u als ouder mag rustig eens een kijkje komen nemen op het veld. Tot ziens in de Witte Tent!