nieuws

Rabobank Noord Veluwe – ‘Geslaagd… én door!’

Matthijs ter Haar uit Heerde wint studieproof-kamer!  

Een baan, of nog niet? Een tussenjaar en reizen of studeren? Thuis wonen of toch op kamers? Matthijs ter Haar uit Heerde hakte de knoop door: ‘Ik ga studeren en op kamers’. Op advies van zijn vriendin schreef hij zich in voor de actie van Rabobank Noord Veluwe ‘Geslaagd… én door!’

Matthijs is blij verrast als zijn Rabobank Noord Veluwe bij hem voor de deur staat om hem te feliciteren. ‘Mijn vriendin zag de actie voorbij komen Instagram en tipte me om me in te schrijven voor de studieproof-kamer ter waarde van €800,-. Samen met mijn vriendin verhuis ik deze zomer naar Utrecht om rechtsgeleerdheid te studeren. Een studieproof-kamer gaat daar zeker bij helpen!’ Voor Matthijs is duidelijk waar de gezamenlijke rekening geopend gaat worden: ‘Rabobank natuurlijk!’

Wat je volgende stap ook is, Rabobank is er voor je
Naast de studieproof-kamer verloot Rabobank een jaar lang gratis studeren, een reischeque en een jobcoach onder geslaagden. Eind deze week worden deze winnaars bekend gemaakt. Rabobank wil op deze manier jongeren helpen bij de volgende stap om op eigen benen te staan, welke stap dit ook is.

Ronnie Flex feliciteert
Op 13 juni kregen ruim 200.000 eindexamenkandidaten de uitslag van het eindexamen. In samenwerking met Rabobank feliciteerde Ronnie Flex alle geslaagden via Instagram Live. Ook ging hij in gesprek met de geslaagden over hun vervolgstap. Want het is Geslaagd… én door!

Financieel Gezond Leven
Rabobank Noord Veluwe staat op voor jongeren om het fundament te leggen voor een financieel gezond leven. Dit vanuit de overtuiging dat iedereen een gezonde financiële toekomst kan creëren. Zelfredzaamheid is hierbinnen een belangrijk thema.