nieuws

Rabobank Noord Veluwe – Hulp bij financiële opvoeding kinderen

Hulp bij financiële opvoeding kinderen
Rabobank Noord Veluwe en Moedige Mensen participeren.

Op donderdag 7 juni organiseert project ‘Moedige mensen’ uit Epe een boeiende avond voor ouders van kinderen in de leeftijd van 10 tot 18 jaar. Een avond waarin u als ouder/verzorger met een gezonde dosis humor informatie, handige tips en antwoorden krijgt op uw vragen over tieners en hun financiële toekomst.

Daarom organiseert ‘Moedige Mensen’ uit Epe de bijeenkomst ‘Puber en poen, wat kan ik als ouders het beste doen?!’. Project ‘Moedige mensen’ is een verzamelnaam voor de organisatie die zich in de gemeente Epe bezig houdt met het bestrijden van armoede. Partijen die hierin participeren zijn st. Koppel-Swoe, Rabobank Noord Veluwe, SNS bank, RSG NoordOost Veluwe, het basis- en middelbaar onderwijs en CJG.

Ouders spelen dus een belangrijke rol als het gaat om de financiële toekomst van hun kind. Omgaan met geld kan best een uitdaging zijn in de opvoeding. Hoe ga je met je tiener hierover in gesprek? Welke grenzen moet of kun je stellen? En welk voorbeeld geef ik mijn kind eigenlijk met mijn eigen gedrag? Eef van Opdorp, financieel coach en bekend van diverse TV-programma’s zorgt voor handige tips en antwoorden op uw vragen over tieners en poen. Ook ontvangt u informatie van de verschillende lokale organisaties. Zo gaat u met een frisse blik op geldzaken weer naar huis! Kortom, een avond die u niet mag missen!

Wilt u hierbij aanwezig zijn? Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom op RSG Noord Oost Veluwe, Schotweg 1 in Epe. Wij ontvangen uw aanmelding graag via www.rabobank.nl/noordveluwe.