Radio 794 – Live uitzending Carnavalsoptocht Vaassen

Live uitzending Carnavalsoptocht Vaassen

Heerde/Vaassen – Op zaterdag 2 maart zal de lokale omroep RTV794 op haar youtube-kanaal RTV794 een rechtsreeks beeldverslag verzorgen van de carnavalsoptocht in Vaassen. De uitzending begint om 1300 uur en eindigt na de 2-de voorbijgang.

RTV794 heeft een fantastische plek gekregen, dankzij één van de bewoners, aan de Marijkeweg in Vaassen. Hierdoor komt de optocht 2 keer voorbij. Met een paar camera’s wordt er een mooi overzicht gegeven van de optocht. Ook zullen we proberen om contact te houden met de radioverslaggever Linda die gedurende de optocht u als luisteraar van Radio794 op de hoogte houdt van de vorderingen. Na afloop van de optocht zal de opname ook beschikbaar worden gesteld op het youtube-kanaal, zodat u nog een keer kan nagenieten of kan zien wat u gemist heeft.

De uitzending zal te zien zijn via het youtube-kanaal RTV794 of via de keuze Beeld, Live Beeld op de website www.RTV794.nl . Wilt u niets missen wordt dan volger van ons youtube-kanaal. Als omroep zijn we steeds op zoek naar vrijwilligers voor allerlei activiteiten die nodig zijn binnen een omroep. Zoekt u nog een vrijetijdsbesteding die zich afspeelt midden in de maatschappij, neem dan contact met ons op. De lokale omroep door en voor u.

Als u luister of kijkt via internet : https://www.youtube.com/channel/UCGc0GMqy0qVntwXlEPTnqaA/live