Radio 794 – 16 juni : Live vanaf De Erve IJzerman en de Culturelemarkt bij de Heerd in Heerde

Erik Daems gaat weer eens muzikaal kijken in Zeeland en Vlaanderen waar hij streektaalmuziek kan vinden.

Deze zaterdag staat in het teken van de Cultuur in de gemeente Heerde. Tussen 10 en 16 uur zullen de culturele instellingen en verenigingen zich presenteren in en om de MFC de Heerd en worden de eerste vorderingen getoond van het Zuivelmuseum in de Erve IJzerman in Wapenveld.

We beginnen in Wapenveld waar de Erve IJzerman haar vorderingen naar Zuivelmuseum gaat tonen vanaf 10 uur. Met de voorzitter gaan we kijken naar alles wat er al gedaan is om de bezoekers te kunnen ontvangen.

Om 11 uur zorgt Cor Rorije dat hij weer terug is in Heerde in de smeltkroes van beweging en geluid. (is vooral muziek) Dan zal de Praotstoel een live registratie uitzenden tot 12uur. In en buiten de Heerd worden de verschillende praatjes opgevangen en door gegeven aan de studio waar Tony van Dommelen en een leuk programma van maakt. Het wordt vooral genieten van alles wat er gebeurt.

Om de overgang soepel te laten verlopen is de Evenementenkalender van Hette Kolkman al om 10:40u beschikbaar vanuit de studio in Heerde.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL/programmanieuws voor de laatste programmawijzigingen en nieuwe informatie over zaken in de regio.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.