Radio 794 -18 augustus Live in de Dahliatuin in Heerde, VVV-Epe overzicht zomer 2018 en hoe redden we onze mooie planten van de droogte?

18/08:Live in de Dahliatuin in Heerde, VVV-Epe overzicht zomer 2018 en hoe redden we onze mooie planten van de droogte?

Cor Rorije is aanwezig op de Dahliatuin aan de Kamperzijweg in Heerde. We zitten midden in het plukseizoen met nog 4 weken te gaan tot Truckersdag. De Dahliavereniging heeft elke dag mensen nodig die willen helpen de tuin mooi en strak te houden. En ook helpen met het bloemstukjes maken voor Brinkhoven, Wendhorst en Rehoboth en voor het naderende Bloemecorso van Wapenvelds Gerij.  En als het helemaal mee zit krijgen ze ook nog een een bestuurslid die toevallig binnen loopt.

U hoort dan ook een opname die Cor gemaakt heeft met Wilma Stokking van de VVV Gemeente Epe over het verloop van het vakantieseizoen 2018.

En Linda Seinstra heeft een gesprek gehad met tuinman Gerard Weultjes uit Vaassen. Zij heeft grote zorgen over haar tuin met deze grote droogte. Is er nog wat te redden van haar mooie plantjes nu er te weinig water is om alles te behouden? Wat doe je wel en wat niet?

Mocht dit door de vakantie nog niet klaar zijn dan is er een alternatief.

Natuurlijk de uitgaans-berichten uit de weekkranten en de EvenementenAgenda om 11:40u door Hetty Kolkman vanuit de studio.

Tussen 9 en 10 uur draait Erik Daems weer streektaalmuziek in de Speuldeuze. Deze keer kan hij kiezen uit de Limburg/Brabant muzieklijsten.

Vanaf 10 uur is Gert Roelofs de man die de knoppen bedient en de presentatie doet in de studio.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.
De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.