Radio 794 – 22/12/2018 Kerst Speuldeuze & Praotstoel794

Erik Daems gaat in de Speuldeuze kiezen uit de Kerst pareltjes van de Nederlandse en Vlaamse Streektaalmuziek. Met onder andere; Aalt Westerman, Straotklinkers, Urbanus, de Troubadoers, Enorm, Ronald Pijls, Martijje en zovoort. En we hebben een Kerstverhaal van Peter van Diepen, de meesterverteller, uit Wapenveld dat in 1995 is opgenomen.

In de Praotstoel met Gert Roelofs aan de knoppen, zit de rest van de ploeg in de Studio en Redactie om de gasten te ontvangen met warme schocolademelk.

Daar ontvangen Linda Seinstra en Cor Rorije de oude en nieuw voorzitter van de Vrijwillige HulpDienst uit Heerde. Henk scheffer heeft afscheid genomen en de hamer overgedragen aan Silvy Mae van Geffen-Tijsma die met verse energie aan de slag gaat.

Hennie Olthuis en Fenny Dekker komen weer langs met hun kerstgedachten die ze in het Nedersaksisch gaan vertellen. Daarbij is de slagan: Vrogger is niet altied laeter dan noe!!

Natuurlijk heeft onze vaste waarde, Hetty Kolkman ook nu om 11:40u haar EvenementenKalender weer klaar en zal die aan U bekend maken. En u hoort ook een aantal Kerstjingles die zij heeft ingesproken.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren!

En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794